Amed çözüm arayışında!

TFF 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de, maddi sorunlar çözüm bekliyor.

Haberler 28.05.2019 - 11:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Maddi sorunlar nedeniyle oldukça zor günler geçiren Diyarbakr temsilcisinde, kaynak araylar sklat. Daha önce gündeme gelen olaanüstü genel kurul kararnn da askya alnd yeil krmzl beyazl kulüpte, maddi sorunlarn çözümü için önce belediyeler ve STKlarn kaps çalnacak daha sonra ise iadam ve Türkiye Futbol Federasyonu Bakan aday Nihat Özedmire gidilerek, destek istenecek.

MADD SORUNLAR YÜKSEK

Göreve devam etme karar alan yönetim, maddi sorunlar çözmek için araylarn sürdürüyor. Kulübün acil olarak ödemesi gereken 2 buçuk milyon liralk borç için Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas, Büyükehir Belediyesi gibi kurumlarla görümeleri n devam ettii belirtiliyor. Bunun dnda baka organizasyonlar yaplarak maddi destek elde edilmesi de planlanrken, bir baka gündem de iadam ve Türkiye Futbol Federasyonu Bakan aday Nihat Özedmir oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Bakanlna adayln açklayan Nihat Özdemirin Diyarbakra gelerek destek araylarnda bulunaca srada Amedsporun kulübün içinde bulunduu sorunlar dile getirip maddi destek isteyecei iddia edildi. Daha önce birçok bölge kulübüne destek veren Özdemirin Amedsporun destek talebine olumlu yant vermesi bekleniliyor.

SORUNLARIN çÖZÜMÜ çN

Bir yandan maddi sorunlar amaya çalan yönetimin dier yandan da teknik direktör sorununu çözmeye çalt ortaya çkt. Birçok ismin gündeme geldii Amed Sportif Faaliyetlerde, Ramazan Bayram sonrasnda yeni teknik heyetini belirlenecei örenildi. ç ve d transfer çalmalar ise daha sonra gerçekleecek.

Öte yandan Amed Sportif Faaliyetlerin Almanyada yaplan geceden 70 bin avro topland ileri sürüldü.

Ana Sayfaya Git