Amed dönüş yapmayınca!

Diyarbekirspor kulübü,taraftarların ve spor kamuoyunun talebi üzerine sezon öncesinde yapılması planlanan dostluk maçının Amedspor’un olumlu yanıt vermemesi nedeniyle gerçekleşmediğini bildirdi.

Haberler 10.08.2019 - 12:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbekirspor kulübü,kamuoyunda bir süre önce gündeme gelen sezon öncesinde planlanan Diyarbekirspor-Amedspor dostluk karlamas hakknda açklama yapt.

Onursal bakanmz Feyzi lhanlnn imzasyla kulübün resmi sosyal medya hesabnda yaplan açklamada spor kamuoyu ve taraftarlarn sosyal medyada gündeme getirdii dostluk müsabakas için kulüp olarak olumlu yant verildiini ancak Amedspor yönetiminin bu çarya u ana kadar her hangi bir cevap vermedii gibi açklama da yapmadna dikkat çekildi.

Amedspordan Cevap Gelmedi

Açklamada,Kulübümüz genelde ülkemizdeki tüm spor kulüpleriyle,özelde ise bölge kulüpleriyle yakn ilikilere ve dostlua önem vermektedir. Kentimizin takm olan Amedsporu karde camia olarak görmekteyiz. Bilindii üzere bir süre önce sosyal medya üzerinden her iki kulübe de dostluk maç için spor kamuoyu ve taraftarlar tarafndan çar yapld. Kulübümüz bunun üzerine dostluk maç için hazr olduunu dile getirmi olup bu durumu Amedspor yönetimiyle paylamtr. Ancak u ana kadar Amedspor yönetiminden her hangi bir cevap gelmedii gibi Amedspor yönetimi tarafndan kamuoyuna açklama da yaplmamtr. Bunun cevabn ancak Amedspor yönetimi verebilir. Diyarbekirspor olarak kadim kentimizin yararna olacak her projede ve oluumda kaytsz-artsz yer almaya hazr olduumuzu altn çizerek beyan ediyoruz. Bu konuyla ilgili olarak gerekli deerlendirmeyi ve takdiri çok deerli spor kamuoyuna ve taraftarlara brakyoruz.

Kimse Amedsporla Aramza Giremez

Yönetimler gelip geçicidir,bizler de bugün varz yarn olmayacaz. Ancak Diyarbakr kentimiz ve güzide kulüplerimiz hep olacaktr. Hiç kimse,hiç bir güç Amedspor ve Diyarbekirsporun arasna giremez,dostluumuzu bozamaz. Kiilerin kiisel hesaplar ve planlar varsa kendilerini ilgilendirir, camialar balamaz. Aksini düünenler varsa kaybeden kendileri olacaktr.

Bu vesile ile bata karde kulübümüz Amedspor olmak üzere tüm kulüplerimize yeni sezonda baarlar diliyoruz denildi.

Ana Sayfaya Git