Amed Fener'e konuk

Ziraat Kupası grup maçlarında son sırada bulunan ve hiç bir idiası kalmayarak veda eden Amed Sportif Faaliyetler, son maçını Fenerbahçe ile deplasmanda yapacak.

Haberler 25.01.2017 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupas C Grubu 6. ve son haftasnda bugün Amed Sportif Faaliyetler, Fenerbahçespora konuk olacak. Amedsporun kupada iddias bulunmazken, Sar Lacivertli ekip, Gençlerbirliinin arkasndan ikinci srada bulunuyor.

KUPAYA HAVLU ATTI

Amed Sportif Faaliyetler, Ziraat Kupasnda istenilen baary elde edemedi. C grubunda yer alan Yeil-Krmzl ekibin hiç bir galibiyeti bulunmazken, 2 beraberlik ve 3 yenilgisi var. Ligde iki puanla son srada bulunuyor. Diyarbakr temsilcisi Amedspor, geçtiimiz hafta kendi evinde Menemensporla 2-2 berabere kalmas üzerine Kupa maratonuna havlu att.

FENERLE SON MAç

Bugün oynanacak maçta rakibi olan Fenerbahçe ise, 13 Puanl C grubunun lideri olan Gençlerbirliinin 5 puan gerisinde ikinci srada bulunuyor. Sar-Lacivertliler, kupada oynadklar 5 maçta, iki galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi ald. Son maçlar öncesinde Gençlerbirlii lider, Fenerbahçe ise ikinci olarak gruptan çkmay garantiledi.

GENçLERE YER VERLECEK

Amed Sportif Faaliyetler, kupadaki iddiasnn sona ermesinden sonra, lige sarld. Buarada, bugün oynanacak kupann son maçnda Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaatn Amed Sportif Faaliyetlerin karsna ligde az süre alan futbolcular ile gençlere ans tanyaa örenildi. Saat 18.00de balayacak karlama, Ülker Stadnda oynanacak.

Ana Sayfaya Git