Amed Fener'i bekliyor

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amed Sportif, Fenerbahçe ile yarın sahasında oynacağı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması için hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı.

Haberler 15.12.2016 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Teknik direktör Sertaç Büyükbayrakn istifa etmesinin ardndan göreve gelen Recep Bayk, Fenerbahçe ile oynayacaklar maça hazr olduklarn belirterek, bu maç çok önemsediklerini söyledi. Son iki haftada kötü sonuçlar aldklarn ifade eden Bayk, öyle konutu:

AMEDSPOR HAZIRLIKLARI TAMAM

Sertaç hocamz ve ekibi istifa etti. Ben de onlarla birlikte bu kulüpte çalan biriydim. Normalde ben de ayrlmam gerekiyordu, öyle de yaptm. Ama Bakanmz Nurullah Edemen, bu görevi bana tevdi etti. Bu geçi döneminde takmn teknik direktörlüünü ben yapacam. Kulümüz ald yeni kararla kongreye gidecek. Bu süreç bitinceye kadar bu takmn banda ben olacam. Yarndan balayarak önümüzde 3 zorlu maçmz var. Fenerbahçe maç, pazar günü oynayacamz Kahramanmaraspor maç ve perembe günü oynayacamz Gençlerbirlii maç. Amed Sportif için her maç kazanmak için oynar. Fenerbahçe maçna çok önem veriyoruz. Geçtiimiz yl kupa maçnda Amed Sportif çok önemli maçlar kazand. Bizim takm, Türkiyenin her takmyla ba edecek güçtedir. Yarn bizim için çok zorlu bir karlama olacak. Onlar en iyi ekilde burada misafir edip, ellerini bo göndermek istiyoruz.

KUPADA BAARILI OLABLMEK

Takmn kaptan ehmus Özer ise Fenerbahçe ile oynayacaklar maçn zor geçeceini ifade ederek, Amed Sportif olarak iyi bir durumda olduklarn dile getirdi. Pazar günü kötü bir sonuç aldklarn anlatan Özer, Fenerbahçe maç bizim için çok önemli bir maç. Ama önceliimiz lig. Kupada da baar elde etmek istiyoruz. Takm olarak elimizden geleni yapacaz diye konutu.

FENERN MAç HAZIRLIKLARI

Öte yandan, Amedsporun rakipi Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde teknik direktör Dick Advocaat yönetiminde gerçekletirilen idman, basna kapal tutuldu. Kulübün internet sitesinden yaplan açklamada, Spor Toto Süper Ligdeki Antalyaspor maçna ilk 11de balayan oyuncularn, salonda kuvvet ve dayanklla yönelik özel bir programla antrenman tamamlad bildirildi. Dier oyuncularn ise kou ve snma hareketleriyle balayan idmanda, hücum organizasyonlaryla ut çalmas yapt aktarld.

Sar-lacivertli takm, Seyrantepe Spor Kompleksinde saat 14.15te balayacak karlama için bugünn sabah Sabiha Gökçen Havalimanndan kalkacak özel uçakla günübirlik Diyarbakra gelecek.

Ana Sayfaya Git