Amed gençlere yöneldi!

TFF 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’in alt yapı takımları ortaya koydukları başarılarla gelecek için umut veriyor.

Haberler 01.06.2019 - 11:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçen sezon alt yapdan A takma yükselen oyuncularla dikkat çeken yeil krmzl beyazl takm, gençler kategorisindeki liglerde üst üste baarlar elde ediyor. Geliim liglerinde 5 ya grubunun 4ünde bölge ampiyonu olan Diyarbakr temsilcisi, U14 takm da geçtiimiz günlerde bölge ampiyonu olarak Türkiyede son 20 takm arasna kalmay baarmt.

GENç TAKIM BAARISI

Amed Sportif Faaliyetlerin U13 takm ise Diyarbakr liginde frtnalar estiriyor. U13 takm, oynad 6 maçn tamamn kazanarak ampiyonluk için avantaj elde etti. Yartaki önemli rakiplerinden DS Sporu 3-1 malup eden yeil krmzl beyazl takm, kalan 5 maçn da kazanarak ampiyonlua ulamay hedefliyor.

TAKIMIN ALTYAPISI

Antrenör Erhan Ölker, amaçlarnn günü birlik baarlar olmadn söyledi. Ölker, Diyarbakr bata olmak üzere Türk futboluna yetenekli futbolcular kazandrmak istediklerini belirtti. Ölker, belirledikleri hedef dorultusunda hem önemli baarlar elde ettiklerini hem de iyi sporcular yetitirdiklerini kaydetti. Ölker, öyle dedi:

Bizim önceliimiz sporcu yetitirmektir. Baar ikinci plandadr. U13 takmmzda gelecek vaat eden yetenekli oyuncularmz var. Onlarn Türk futboluna kazandrlmas için mücadele ediyoruz. nallah hedefimize ularz.

Ana Sayfaya Git