Amed İstanbul'da

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun lideri Amed Sportif Faaliyetler, zorlu İstanbulspor deplasmanı için, dün İstanbul'a gitti. Havayoluyla giden ekip, bugün şampiyonluk yarışında önemli bir viraj olarak görülen, İstanbulspor'la karşı karşıya gelecek.

Haberler 05.02.2017 - 13:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sezonun ikinci yarsnda 3 maçta 7 puan toplayarak, bir puanla Erzrumsporu geride brakp, liderlik koltuuna oturan Amed Sportif Faaliyetler, lig yarnda zorlu rakip olarak görülen stanbulsporla bugün, saat 13.30da kar karya gelecek.

HAKEM VE GÖZLEMCLER

Bahçelievler l Özel daresinin sahasnda oynanacak olan maç Erkan Engin, Deniz Turgut, Sezgin çnar ve Atilla Karaolan dörtlü hakemi yönetecek. Maçn gözlemcileri de, Mesut çark, Serkan Kural ve Hakan Halc olacak.

KULÜPTEN AçIKLAMA

Mutlak bir galibiyeti hedefleyen Amed Sportif Faaliyetler Kulübünden açklama geldi. Ligin zirvesini yakndan ilgilendiren stanbulspor maçnda hedefimiz galibiyet olacaktr. uana kadar önemli sonuçlar alarak hem camiamz hem de kentimizi sevindiren ekibimizin stanbulspor karlamasnda da beklenen sonuçlar alacana güvenimiz tamdr denildi.

Ana Sayfaya Git