Amed istediğini aldı!

Zirve savaşı veren Amedspor, kendi evinde ağırladığı Bucaspor'u yenerek üç puanı aldı. Karşılaşmada Bucaspor'un golu, Kamil'in kendi kalesine atmasıyla gelirken, Amedspor'un golleri Deniz ve Şahin'den geldi.

Haberler 20.03.2017 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

STAT: Seyrantepe Spor Kompleksi

HAKEMLER: Celal Bayrakl (xx), Yavuz Bahadr (xx), Hamdi Tontu (xx)

AMED SPORTF: Kurtulu (xx)- Kamil (xx), Yusuf (xx), Emre Tekin (xx) (Dk.71 evket xx), ahin (xx), Abdullah (xx), Ouz (xx) (Dk.61 Koray xx), Mehmet Sddk (xx) (Dk.85 Mahsum), Deniz (xx), Okan (xx), Mansur (xx)

BUCASPOR: Hüseyin (x)- Emre Toraman (x), Mehmet (x), Alpay (x), lyas (x), Emre Özkan (xx), Murat (x), Veli (x), Abdullah (x) (Dk.8 Hasan x), enol (x), Ahmet (x)

GOLLER: Dk.16 Deniz, Dk.80 ahin (Amed Sportif), Dk.57 (kendi kalesine) Kamil (Bucaspor)

KIRMIZI KART: Dk.59 Deniz (Amed Sportif), Dk.59 Veli (Bucaspor)

SARI KARTLAR: Abdullah, Emre Toraman, Emre Özkan, lyas (Bucaspor)

SPOR Toto 2nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler, sahasnda konuk ettii Bucasporu 2-1 malup etti.

MAçTAN DAKKALAR

7nci dakikada Abdullahn sa taraftan ceza alanna gönderdii topla buluan Mansurun sert vuruu kale direinin yanndan çkt.

16nc dakikada Amed Sportif atanda Deniz Naki kendisinin düürülmesiyle kazanlan serbest atn bana geçti. Deniz, nefis bir vurula topu kaleci Hüseyinin sandan filelere gönderdi: 1-0.

KNC YARIDA GOLLER

57nci dakikada, Bucasporlu Mehmetin ceza alanna yapt ortay uzaklatrmak isteyen Kamil, ters bir kafa vuruuyla topu kendi alarna gönderdi: 1-1.

59uncu dakikada, golden sonra Bucasporlu Veli taraftara el kol hareketi yapnca Deniz Naki de tepki gösterdi ve iki futbolcu bir birinin üstüne yürüdü. Bunun üzerine Hakem Celal Bayrakl her iki futbolcuyu da krmz kartla oyun d brakt.

80inci dakikada Amed Sportif atanda sol kanattan atak yapan Yusuf, çizgiye kadar indirdii topu geriye çkartt. ahin sert bir vurula topu filelere gönderdi: 2-1.

KAYYUM VE FUTBOLCULAR

Diyarbakr Büyükehir Belediyesine kayyum olarak atanan Cumali Atilla, Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre ve Diyarbakr Emniyet Müdürü Tazettin Aslan ve eski milli futbolculardan Tanju çolak ve Semih Yuvakuranda karlamay izledi.

Ana Sayfaya Git