Amed kınadı

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Cizrespor’a yapılan saldırıyı kınadı.

Haberler 20.02.2019 - 13:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 3. Lig ekiplerinden Cizrespor, bu hafta Antalyada oynad Serik Belediyespor maçnda, taraftarn rkç saldrsna maruz kald. Müsabaka balamadan önce sahada taraftarlar Cizrespor aleyhine rkç tezahüratlarda bulundu. Müsabaka sonras Cizresporun 3 oyuncusu ve kaleci hocas darp edildi.

Müsabakada ilk golü Cizrespor att. Tabelada skor 1-0 olurken sahada rkç tezahüratlar artt. Hakemin verdii sar ve krmz kartlardan dolay Cizresporun 3 oyuncusu da gelecek hafta oynanacak 1461 Trabzon müsabakasnda cezal duruma dütü. Maç sonucu 1-1 olurken taraftarlar saha dna çkan oyunculara saldrd. Saldr sonras Cizresporun 3 oyuncusu ve kaleci hocas darp edildi. Oyuncular zrhl araçlarla stattan ayrld.

çirkin saldry knyoruz

Maç sonras bölge kulüpleri rkç saldrya tepki gösterdi. Tepki gösterenlerden biri de geçmite defalarca saldrya urayan Amedspor oldu. Sosyal medya hesaplarndan bir açklama yapan Amedspor, Cizresporun Serik Belediyespor ile oynad maçta bölge temsilcimize yönelik gerçekleen saldrda sporcu ve antrenörler yaralanmtr. Kulüp olarak benzerlerine çokça maruz kaldmz çirkin saldry knyor ve Cizrespora geçmi olsun diyoruz ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git