Amed kongreye gidiyor

Amedspor’da yaşanan kötü gidişata karşı, yönetim olağanüstü kongre kararı aldı. Başkan Nurullah Edemen, aday olmayacağını açıklayarak Amedspor’a bu zorlu süreçte sahip çıkılmasını istedi.

Haberler 12.12.2017 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2017-2018 sezonunda ilerin yolunda gitmedii Amedsporda yönetim olaanüstü genel kurul karar ald. ampiyonluk ve Play-Off hedefinden kopan, küme düme tehlikesiyle yüz yüze gelen, bir çok futbolcunun alacaklarn tahsil etmek ve serbest kalmak amacyla TFFye ikayet ettii kulüpte yaanan ekonomik sorunlar da tavan yapm durumda. Bir süreden beridir personel maalar dahil ödemelerin yaplmasnda sorun yaand ifade edilirken, kongre 23 Aralkta yaplacak.

Aday Deilim.Kulübe Sahip çklsn

Kulübün açklamasnda,Amed Sportif Faaliyetler külübü Yönetim kurulu 08.12.2017 tarihinde yapm olduu toplant sonucunda 23.12.2017 tarihinde Diyarbakr esnaf sanatkrlar odas toplant salonunda saat 13:00da 3. olaanüstü genel kurulu kongresi kararn oy çokluu ile almtr.Yeteri çounluk salanmad taktirde 31.12. 2017 tarihinde ayn yer ve saatte yaplmasna karar verilmitir ifadelerine yer verildi.

Bakan Nurullah Edemen,kongrede aday olmayacan belirterek bu kritik süreçte herkesin kulübe sahip çkmas gerektiini ifade etti.

Layk Olmayan çekip Gidecek

Edemen,takmdan ayrlan oyuncularla ilgili de sert konutu. Sosyal medya hesabnda açklama yapan Edemen,Bu arma özeldir ve deerdir. Daha öncede demitik bu Armaya ihanet eden kim olursa olur bedelini ödeyecek diye. Sen bu Armann altnda çalan ve emek verensen her haliyle sahip çkacaksn. Yoksa defol olup gideceksin. Size boyun emektense onurlu bir ekilde sürünmeyi tercih ederim. Amedsporum sen çok yaa dedi.

Ana Sayfaya Git