Amed Sportif Faaliyet, Afjet Afyonspor’u düşünüyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve son haftalarda hem evinde hem de deplasman maçlarında elde ettiği başarısız sonuçlarla gündeme gelen Amed Sportif Faaliyetler, Afjet Afyonspor maçına çıkış gözüyle bakıyor.

Haberler 17.11.2017 - 11:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Krmz Grupta mücadele eden ve son haftalarda hem evinde hem de deplasman maçlarnda elde ettii baarsz sonuçlarla gündeme gelen Amed Sportif Faaliyetler, Afjet Afyonspor maçna çk gözüyle bakyor.

Baarsz sonuçlar nedeniyle teknik direktörlük görevinde deiime giden ve Ahmet Akcan takmn bana getiren yeil krmzl beyazl ekip, 1i Ziraat Türkiye Kupas olmak üzere toplam 5 resmi maçta galip gelemeyerek, önemli puan kayplar yaad. Ligde son 4 haftada 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak sadece 1 puan alabilen Amed Sportif Faaliyetler, Pazar günü Afjet Afyonspor ile sahasnda yapaca karlamaya final gözüyle bakyor.

Cezal olduklar için Bucaspor maçnda forma giyemeyen Mehmet Sddk stemi ve Okan Dernek, Afjet Afyonspor karlamasnda takmdaki yerlerini alacak. Kart cezalarn tamamlayan Sddk ve Okann bu maçta forma giymeleri takmda moral etkisi olutururken, teknik direktör Ahmet Akçan da idmanlarn dndaki zamanlarda futbolcularla özel görümeler yaparak moral ve motivasyonlarn artrmaya çalyor.

Ana Sayfaya Git