Amed Sportif Faaliyetler liglerin ertelenmesini istiyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, korona virüse karşı önlemler için nisan ayına kadar seyircisiz oynanacak maçların ertelenmesini istedi.

Haberler 17.03.2020 - 11:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Bakan Metin Klavuz, konuya ilikin yapt açklamada, Türkiyede rastlanan korona virüs vakas nedeniyle spor müsabakalar için alnan tedbirlerin yetersiz olduunu söyledi. Klavuz, seyircisiz oynama karnn yetersiz olduunu ve tüm maçlarn ertelenmesi gerektiini belirtti. Klavuz, unlar söyledi:

Orta çan vebas sürecini andran 21. yüzyln korona virüsü geldii boyut itibariyle insanln hayati bir krizine dönümütür. Amedspor, sporun halk sal açsndan önemine inanr. Bireysel spor aktiviteler önemlidir. Asl olan ise sporun toplumsal yaam haline gelmesidir. Korona virüsün yaygnlaarak toplumsal sal hayati derecede tehdit edecek bir hal ald görülmektedir. En son Türkiyedeki futbol maçlarnn seyircisiz oynanmas karar eksik ve yanltr. Taraftar sal açsndan doru bulduumuz karar, futbolcu, teknik heyet, hakem ve bu organizasyonun dier tüm bileenlerinin salk haklar düünüldüünde eksik ve yanltr. Bu nedenle Türkiyedeki tüm maçlar ertelenmelidir.

Ana Sayfaya Git