Amed Sportif Faaliyetler umut dolu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de teknik direktör Ahmet Akcan, takımın aldığı kötü sonuçlardan dolayı üzgün olduğunu ancak oyun olarak kendisinden önceki döneme göre iyi seviyeye geldiklerini söyledi.

Haberler 24.11.2017 - 09:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Akcan, çalt hiçbir takmda kendinden önceki meslektan eletirmediini ve eletirmeyi de doru bulmadn söyledi. Akcan, Sonuçta onlar da baar için uratlar ama bazen olmuyor. Taner hocaya da teekkür ettim. Bizim iimiz geçmile deil gelecekle ilgili. Ben buraya sorun olmaya deil sorun çözmeye geldim. Aldmz sonuçlar elbette can alc deil, üzüntülüyüz ve hak ettiimiz yerde deiliz. Fakat bu iin üstesinden gelmeye kararlyz. Bu konuda en ufak tedirginliimiz yok. Geldiimiz ilk döneme göre takm oyun olarak iyiye gidiyor.Bunu net olarak gözlemliyoruz dedi.

Takmdaki eksiklerin farknda olduunu ve bunu takm içinde çözmeye çaltn da ifade eden Akcan, Futbolda baz alkanlklar deitirmek çok zordur. Bu biraz zaman alyor. Hemen her maçta yaptmz birbirinin kopyas hatalar var. Bunlar kamuoyu ile paylamak ve tek tek oyuncu ismi vermek doru deil. Ama ne olduunu biliyoruz, çözmek için çaba gösteriyoruz. Oyuncularn yetenekleri konusunda sorunumuz yok ama oyunsal anlamda, takm bütünlüü ve takm ruhu konusunda eksikler var. Takm içinde bunlar çözmek mümkündür. Benim hedefim, önde basan, heyecanl ve cokulu oynayan bir takm. Zamanla bunu oturtacaz. Taraftarlarmz buna inansn diye konutu.

Ana Sayfaya Git