Amed Sportif Faaliyetler’de galibiyet sevinci

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de 1922 Konyaspor karşısında elde edilen 3 puanın mutluluğu yaşanıyor.

Haberler 16.10.2019 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeil krmzl beyazl ekibin, 1922 Konyaspor deplasmannda elde ettii sonuç, ilklerin yaanmasna neden oldu. Bu galibiyet Amed Sportif Faaliyetlere, hem ilk 3 puann kazandrd hem de ilk deplasman galibiyetini elde etmesini salad. uana kadar oynad 8 lig maçndan 4 beraberlik, 1 galibiyet ve 3 yenilgi alan yeil krmzl beyazl ekip, ligdeki puann 7ye çkard. Bu galibiyetle Amed Sportif Faaliyetler, bu sezon ilk kez iki basamak yükselmi oldu. Daha önce ligin 16nc srasnda yer alan Diyarbakr temsilcisi, hem Hacettepesporu hem de 1922 Konyasporu altna alarak 15inci sraya yükseldi. Amed Sportif Faaliyetler, ligin 9. hafta maçnda Gümühanespor ile kendi sahasnda karlaacak. Bu karlama 20 Ekim Pazar günü yeni Diyarbakr Stadyumunda saat 19.00da oynanacak.

Deerli bir galibiyet aldk

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Bakan Metin Klavuz, zor bir deplasmanda çok deerli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Klavuz, yi bir takm olduumuzu biliyoruz. Ama bir türlü istediimiz sonuçlar alamyorduk. Bu nedenle hem bizler hem de futbolcularmz büyük bir stres altndayd. Bize bir çk lazmd. Bu çk da 1922 Konyaspor maçnda yakaladk. Oyuncularmz hak ettikleri 3 puan alarak, bizleri mutlu ettiler. Gerçekten çok sevinçliyiz dedi. Klavuz, bundan sonraki maçlara çok rahat çkacaklarn ve üzerlerindeki kara bulutlar dattklarn kaydetti. Klavuz, öyle dedi:

Stres ve baskdan kurtulduk. Bundan sonraki maçlarda daha rahat olacaz ve iyi sonuçlar elde edeceiz. Ben bu anlamda futbolcularma ve teknik heyetime yürekten güveniyorum. nallah, hedeflerimize ular ve bize inanlar mutlu ederiz.

Ana Sayfaya Git