Amed Sportif Faaliyetler’de moraller yerinde

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de moraller yerinde.

Haberler 01.05.2018 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Lig lideri Hatayspor ile sahasnda 1-1 berabere kalarak kümede kalmay büyük ölçüde garantileyen Amed Sportif Faaliyetler, stres ve baskdan kurtuldu. Hem ligin zirvesini hem de alt sralarn çok yakndan ilgilendiren maçta 1 puan alan Amed Sportif Faaliyetler, kümede kalmay genel gol averajna brakrken, Hatayspor ise ampiyonluunu kendi sahasnda yapaca Afjet Afyonspor maçna brakt.

gol averajna kald

Bucasporun Kastamonuspor 1966 ile deplasmanda 2-2 berabere kald haftada, hanesine 1 puan yazan Amed Sportif Faaliyetler, rakibinin 3 puan önünde son haftaya girdi. Bucaspora 3 puan fark atan Amed Sportif Faaliyetlerin kümede kalmas genel averaja kald. kili averaj rakibiyle eit olan yeil krmzl beyazl takmn, genel averaj ise Bucaspordan daha iyi. Bucasporun -11, Amed Sportif Faaliyetlerin ise -4 averaj bulunuyor. Genel averajda Bucaspordan çok iyi olan Amed Sportif Faaliyetlerin, küme dümesi için Bucasporun ligin son maçn kazanmas ve rakibine bol gol atmas, Amed Sportif Faaliyetlerin ise farkl yenilmesi gerekiyor.

Taraftarlara teekkür

Amed Sportif Faaliyetlerden taraftarlar için teekkür mesaj yaymland. Kulüpten yaplan açklamada, Lig lideri Hatayspor maçnda bizleri yalnz brakmayan ve 90 dakika boyunca hiç susmadan takmmza destek veren taraftarlarmza teekkür ediyoruz. Onlarn destei ve inancyla zorlu maçtan çok deerli 1 puanla ayrlmay baardk. Bu sonucu, çok deerli taraftarlarmza armaan ediyoruz denildi.

Ana Sayfaya Git