Amed Sportif Faaliyetler’de Sivas hazırlığı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Sivas Belediyespor ile kendi sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Haberler 07.09.2017 - 01:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2. Lig Krmz Grup Takmlarndan Amed Sportif Faaliyetler, Sivas Belediyespor ile kendi sahasnda yapaca maçn hazrlklarn sürdürdü.

Sezonun ilk maçnda Mersin dman Yurdu ile deplasmanda karlaan ve transfer yasa olan rakibini 7-0lk farkl sonuçla malup eden yeil krmzl beyazl ekip, Sivas Belediyespor ile kendi sahasnda yapaca maç da kazanmak istiyor. Amed Sportif Faaliyetler, sahasnda yapaca sezonun ilk maçn seyircisiz oynayacak. Geçen sezon Diyarbakrda Büyükehir Belediyesi Erzurumspor ile oynanan play-off yar final rövan maçnda yaanan saha olaylar nedeniyle Amed Sportif Faaliyetler, seyircisiz oynama cezas almt. Bu nedenle 10 Eylül Pazar günü Diyarbakrda yaplacak Sivas Belediyespor karlamas ev sahibi takmn cezas nedeniyle seyircisiz oynanacak. Sivas Belediyespor maç hazrlklarn kendi tesislerinde sürdüren Amed Sportif Faaliyetler, teknik direktör gözetiminde teknik arlkl bir idman gerçekletirdi. Baz yöneticilerin de takip ettii idman yaklak 2 saat sürdü. dman öncesinde yöneticiler, futbolcularla bayramlat.

Ana Sayfaya Git