Amed Sportif Faaliyetler’de son maç hazırlıkları

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Bayrampaşaspor ile deplasmanda yapacağı sezonun son maçı hazırlıklarına başladı.

Haberler 02.05.2019 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Talaytepe ehmus Özer Tesislerinde gerçekleen idmana teknik direktör Mehmet Budakn ve kadroda yer alan futbolcular katld. Yaklak 2 saat süren idman neeli bir ekilde sona erdi. Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Bakan Ali Karaka, deplasmanda yapacaklar Bayrampaaspor maçna büyük bir ciddiyetle hazrlandklarn söyledi. Karaka, küme düme potasnda yer alan takmlar çok yakndan ilgilendiren maça kazanmak için çkacaklarn belirtti. Karaka, ligin son maçndan puan veya puanlar almak için mücadele edeceklerini kaydetti. Karaka, öyle dedi:

Bu hafta yapacamz karlama bir hayli önemli. Küme düme hattnda yer alan rakibimiz bizi yenmek için var gücüyle mücadele edecek. Bu nedenle stanbulda yapacamz karlama oldukça zor geçecek. Ama biz her maça olduu gibi bu karlamaya da puan veya puanlar almak için çkacaz. Kendimize yakan yapmak için mücadele edeceiz. Hedefimiz Bayrampaaspor maçndan iyi bir sonuç elde edip, sezona puan veya puanlarla veda etmektir.

Kastamonuspor 1966 maçna da deinen Karaka, Bu müsabakada açk bir futbol oynadk. Kazanmak için mücadele ettik. Ama saldrrken üst üste goller yedik. Bizim için talihsiz bir sonuç oldu diye konutu. Uzun bir süre önce genç futbolcularla lige devam etme karar aldklarna deinen Karaka, sözlerini öyle sürdürdü:

Ligde hiçbir iddiamz kalmad için kalan maçlarmza genç oyuncularmzla çkma karar almtk. Bu nedenle her maçmza genç oyuncularmzla çktk. Bu karar almamzla genç oyuncularmz kazanmay baardk. Birçok futbolcumuz, Amedsporun gelecei olacak. uan kadroda yer alan futbolcular ortaya koyduklar futbolla ne kadar iyi olduklarn gösterdiler. Onlarla uzun yllar çalmak istiyoruz. nallah güzel ve mutlu sezonlar birlikte geçiririz.

Ana Sayfaya Git