Amed Sportif Faaliyetler’de transfer atağı sürüyor

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Kırşehir Belediyespor'dan kaleci Bekir Sevgi ve Hacettepespor'dan forvet Recep Eren Karabacak'ı da renklerine bağladı.

Haberler 03.09.2020 - 09:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbulsporda kaleci Abdulah Yiiter, Bakent Akademi Futbol Kulübünden stoper Emrah Tays ile Zeki Korkmaz, 1922 Konyaspordan Anl ahin ve Krehir Belediyespordan Ümit Karaal renklerine balayan Amed Sportif Faaliyetler, son olarak biri kaleci olmak üzere iki futbolcuyla anlamaya vard. Krehir Belediyespordan kaleci Bekir Sevgi ve Hacettepespordan forvet Recep Eren Karabacak, Amed Sportif Faaliyetlerin son transferleri oldu. Diyarbakra gelen iki oyuncu, yöneticilerle yaptklar görümenin ardndan kendilerine sunulan resmi sözlemeyi imzalayarak, Amed Sportif Faaliyetlerin yeni transfer ettii futbolcular oldu.

KNC ETAP çALIMALARI BOLUDA

Amed Sportif Faaliyetlernin yeni sezon hazrlk kampnn yeri belli oldu. Birinci etap hazrlklarn Diyarbakrda gerçekletiren yeil krmzl beyazl ekip, ikinci etap çalmalarn Boluda gerçekletirecek. Bugün Bolu kampna start verecek olan Diyarbakr temsilcisi, 12 Eylülde hazrlklarn tamamlayacak. Yeil krmzl beyazl ekip, ligin ilk maç için Diyarbakrda çalmalarn sürdürecek. Amed Sportif Faaliyetlerin Bolu kampna alt yapdan Aziz Aztaaç, iyar Sayyiit, Yusuf Eren Aykz, Metin Esmer ve ore Kaya da alnd.

Ana Sayfaya Git