Amed Sportif Faaliyetler’den 3 transfer birden

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de hem transfer çalışmaları hem de yeni sezon hazırlıkları aralıksız olarak devam ediyor.

Haberler 16.08.2019 - 01:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Birinci etap kamp çalmalarn tamamladktan sonra ikinci etap hazrlklarna balayan Amed Sportif Faaliyetler, d transferde üç futbolcuyu renklerine balad. Yeil krmzl beyazl ekip, geçen sezon Eyüpsporda forma giyen Atakan Arslan ve Yücel Kayaalp ile Gümühanespordan Yusuf Klç renklerine balad. Eyüpspor formas altnda geçen sezon 25 maçta forma giyen Atakan Aslan, rakip fileleri tam 10 kez havalandrd. 24 yandaki genç orta saha oyuncusu ile1 yllk sözleme imzalayan yeil krmzl beyazl ekip, ayn takmda forma giyen Yücel Kayaalpla da 1 yllk sözleme imzalad. Savunma mevkisinde görev yapan Yücel Kayaalp, geçen sezon 30 maçta görev yapm ve 4 kez rakip fileleri havalandrmt. stikrarl bir grafik çizen deneyimli futbolcu, geçen sezon da 8 asist yaparak, takmnn gol atmasn salamt.

Ön libero mevkisinde görev yapan Yusuf Klçla da 1 yllna anlama salayan Amed Sportif Faaliyetler, 25 yandaki futbolcudan çok umutlu. Geçen sezonda formasn giydii Gümühanesporda önemli maçlara imza atan Yusuf Klçn Amedspora gelmesiyle, savunmada yaanan eksikliin de çözülmesi saland. Amed Sprortif Faaliyetler, bu üç futbolcunun gelmesiyle d transferde sona doru yaklat. Yeil krmzl beyazl ekibin, 1-2 transfer daha yapmas bekleniliyor.

Futbolculardan açklama

Amed Sportif Faaliyetlerin Kocaeli Kartepedaki ikinci etap hazrlk kampna kaklan yeni transferler, açklamalarda bulundu. Amed Sportif Faaliyetlere Eyüpspordan transfer edilen Yücel Kayaalp, büyük bir umutla yeni kulübüne geldiini söyledi. Kayaalp,Amedspora transfer olmaktan dolay çok mutluyum. Umarm kazasz belasz sakatlksz bir sezon geçiririz. Daha iyi bir Amedspor için çok çalacaz. Her iki taraf için hayrl ve uurlu olmasn diliyorum dedi.

Transferin her iki taraf için hayrl olmasn temennisinde bulunan Atakan Arslan da, nallah baarl olup hedefe oynayan Amedspor izletmek için elimizden geleni yapacaz. Tekrar hayrl uurlu olsun diye konutu.

Yusuf Klç ise hedefe olan bir takma gelmenin mutluluunu yaadn dile getirdi. Yeni kulübüyle ampiyonluk yaamak istediini belirten Klç, öyle konutu:

Hedefleri olan Amedspor gibi büyük bir camiaya geldiim için çok mutluyum. nallah kazasz belasz baarl bir sezon geçirir ve sezon sonu camiamz sevindiririz.

Ana Sayfaya Git