Amed Sportif Faaliyetler'den Beşiktaş'a transfer

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün altyapısında oynayan ve kendi kategorisinde son iki yıldır üst üste gol kralı olan U14 Milli Takım oyuncusu Muhammed Eren (14), Beşiktaş'ın altyapı takımına transfer oldu.

Haberler 21.02.2019 - 13:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün forvet oyuncu Muhammede Galatasaray ve Medipol Baakehirin de talip olduu ancak futbolcunun tercihini Beiktatan yana kulland örenildi. Muhammedin transferiyle ilgili Amed Sportif Faaliyetler Kulübünden u açklama yapld:

Sergiledii üstün performansla Galatasaray, Beikta ve Baakehir gibi birçok kulübün talip olduu Muhammed Eren, oluan artlar neticesinde tercihini Beiktatan yana kulland. Hem A takmmza sporcu yetitiren, hem de Süper Lig takmlar bata olmak üzere birçok takma sporcu transfer eden altyap hocalarmza teekkür ederken, Beiktaa transfer olan sporcumuza da bundan sonraki futbol hayatnda üstün baarlar diliyoruz. Muhammedin baars bizlere gurur kayna olacaktr.

MUHAMMED LE GURUR DUYUYORUM

Amed Sportif Faaliyetler U14 Takm Antrenörü Erhan Ölker, Muhammed ile gurur duyduklarn ifade ederek, Muhammed son iki yldr kendi ya grubunda gösterdii üstün performans ile önce milli takma seçildi. imdi ise Süper Ligin 4 büyüklerinden Beiktaa transfer olarak hepimizi sevindirdi. Emeklerimizin karln almak bizleri inanlmaz motive edip daha fazla iimize sarlmamza vesile oluyor. Bu baarsndan dolay sporcum Muhammed ile gurur duyuyorum. ehrini ve kulübünü en iyi ekilde temsil edeceinden hiç üphem yok. Sabrla, çok çalarak daha iyi yerlere gelecektir. Bununla yetinmeyip hedefleri her zaman ileri koyup büyük bir oyuncu olacandan hiç üphem yok dedi.

Ana Sayfaya Git