Amed Sportif Faaliyetlerden ilk transfer

TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, dış transferde ilk futbolcusuna kavuştu. Yeşil kırmızılı beyazlı ekip, geçen sezon Kırşehir Belediyesporda forma giyen ve sol bek mevkinde görev yapan Ümit Karaal'ı kadrosuna kattı.

Haberler 31.08.2020 - 00:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TFF 2. Lig Beyaz Grup takmlarndan Amed Sportif Faaliyetler, d transferde ilk futbolcusuna kavutu. Yeil krmzl beyazl ekip, geçen sezon Krehir Belediyesporda forma giyen ve sol bek mevkinde görev yapan Ümit Karaal kadrosuna katt.

Futbol kariyeri Beikta altyapsndan balayan genç futbolcu, Süper Lig kulüplerinden Sivassporda görev yapt. Daha sonra TFF 1. Ligde Elazspor, 2. Ligde ise Bayrampaa, Kastamonuspor, 1922 Konyaspor ve son olarak Krehir Belediyespor takmlarnda görev yapan 24 yandaki oyuncu, Amed Sportif Faaliyetlerin bu sezonun ilk transferi oldu. Diyarbakra gelerek kulüp bakan Vechettin Alsaç ve transfer komitesi üyeleriyle görüen Ümit Karaal, kendisine sunulan transfer teklifini kabul ederek, resmi sözlemeyi imzalad.

Amed Sportif Faaliyetlerin yeni sezon hazrlk kamp da devam ediyor. Talaytepe ehmus Özer Tesislerinde günde çift idman yaparak hazrlklarn sürdüren yeil krmzl beyazl ekip, 4-5 gün daha Diyarbakrdaki antrenmanlarn sürdürecek.

Ana Sayfaya Git