Amed Sportif Faaliyetler’den taraftar grubuna tepki

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Barikat isimli taraftar gurubuna ağır bir eleştiri geldi.

Haberler 04.10.2017 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulübün resmi internet sitesinden yaplan açklamada, bu grubun provakatif amaçla tribünlere girdii ileri sürüldü. Barikat isimli taraftar grubunun son iki sezonda halkn çeitli duygularn kullanarak sosyal medya üzerinden varln sürdürmeye çalt ifade edilen açklamada, Bu grup maddi beklentiler içinde olmutur. Devaml olarak maddi taleplerde bulunmulardr. Amedspor ismini kullanarak atk, forma, tiört satmlar ve yardm kampanyalar yapmlardr. Sportif anlamda gösterdikleri bir etkinlik olmamakla birlikte ticari bir faaliyet gösterip yardm kampanyasyla düzenlemilerdir. ki sezon aradan sonra kendilerine göre özeletiri verdiklerini söyleyip tekrar tribüne katlmak istemilerdir. Ancak Barikat grubu saldrgan ve çözüm iradesine sahip olmayan bir anlay göstermitir. Provakatif bir ekilde tribünlere girmilerdir. Masada verdikleri sözleri yerine getirmemilerdir. çkardklar olay sonrasnda Emniyet tarafndan dar çkarlmlardr denildi.

SIRT DÖNÜLMES PROVOKATFTR

Etimesgut Belediyespor maçndan önce okunan stiklal Marna srt dönmelerinin gelien provakatif tavrn ilk belirti olduuna dikkat çekilen açklamada, Daha sonra taknlk çkarp sahadan Emniyet tarafndan çkarlmlardr. Direni Taraftar Derneinden üyeleri de gözaltna alnmtr. Halkmzn tribündeki sesini ksmaya, susturma çabalar, bu gruba kar temkinli olunmas gerektii algsn oluturmutur. Tüm açklamalarmz ve yazmakla bitmeyen dier nedenlerden ötürü bu gruba kar temkinli olunmas gerektiini, oluturduklar yalan/yanl algnn boa çkarlmas gerektii açktr ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git