Amed Sportif Faaliyetleri yeni yönetiminden Demir'e ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetlerin yeni yönetimi ziyaretlere başladı.

Haberler 04.07.2019 - 10:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig takmlarndan Amed Sportif Faaliyetlerin yeni yönetimi ziyaretlere balad.

Yeni yönetim önce Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Dr. Selçuk Mzrakly daha sonra da Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demiri makamnda ziyaret etti. Yeni yönetim, Mzraklyla kentteki spor ve sporcularn baars için atlacak admlar görüüldü. Amespor Sensin sloganyla kulüp tarihinin en katlml kongresini gerçekletirdiklerini belirten Kulüp Bakan Metin Klavuz, Yapacak ilerimiz çok zorluklarmz biliyoruz. Bunu tek bamza yapamayacamz da biliyoruz. Yerel yönetimlerin destei hem maddi hem manevi anlamda bizim için çok önemlidir dedi.

Büyükehir Belediye Bakan Mzrakl, Amedsporun sadece bu kentte yaayanlarn deil snrlar ötesinde çok sayda taraftarnn bulunduunu, taraftarln ötesinde herkesin sempatisini kazanm bir kulüp olduunu söyledi. Amedsporun yaad maduriyetlerden erdem bir ekilde çkmay baarabilmi, güçlü bir kulüp gelenei olduuna dikkat çeken Mzrakl, sokaktaki herkesin birinci takmlar olarak Amedsporu gördüünü belirtti. Amedsporun yaad zorluklar dile getiren Mzrakl, futbol sevemeyen birçok kiinin bile deplasmanlarda Amedspor maçlarn izlemeye gittiini kaydetti.

Metin Klavuz bakanlndaki yeni yönetim, daha sona Diyarbakr Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demiri makamnda ziyaret etti.

Kulüp bakan Metin Klavuz ve yönetim kurulu yaplan ziyaretlerin ardndan hem Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Dr. Selçuk Mzraklya hem de Diyarbakr Gençlik hizmetleri ve Spor l Müdürü Mehmet Demire isimlerinin yazl olduu Amedspor formas hediye etti.

Ana Sayfaya Git