Amed Sportif'de sorunlar devam ediyor

Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Utaş Uşakspor deplasmanında elde ettiği 1 puana sevindi. Amed Sportif Faaliyetler teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak, deplasmanda oynadıkları karşılaşmaya ve içinde bulundukları maddi sorunlara yönelik bir açıklamada bulundu.

Haberler 02.10.2018 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Lig Beyaz Grup takmlarndan Amed Sportif Faaliyetler, Uta Uakspor deplasmannda elde ettii 1 puana sevindi. Amed Sportif Faaliyetler teknik direktörü Sertaç Küçükbayrak, deplasmanda oynadklar karlamaya ve içinde bulunduklar maddi sorunlara yönelik bir açklamada bulundu.

BR PUANA SEVND

Küçükbayrak, kulübün içinde bulunduu ekonomik durumun iç açc olmadn belirterek, Personel 6 aydr maa alamyor. Futbolcu alacaklar hakeza ödenemiyor. Geçen hafta futbolcular idmana çkmad, personel i brakma eyleminde bulundu. Gelecekte ne olacan bilemiyoruz. Maddi koullar bakmndan grubumuzdaki takmlar arasnda en kötüsü biziz diyebilirim. Tüm bunlara ramen 5 maçta 7 puan aldk, kaybettiimiz iki maç 1-0lk skorlarla kaybettik ve sadece 3 gol yemiiz. Uakta da iyi mücadele ettik. Bu futbolcu grubu sahadaki mücadele ve özverileriyle takdiri hak ediyor dedi.

Ana Sayfaya Git