Amed Sportif'de Taner Taşkın'la devam kararı

SPOR Toto 2'nci Lig takımı Amed Sportif'in yeni sezonda da birlikte çalışma karara alarak sözleşme imzaladığı teknik direktörü Taner Taşkın, "İnşallah geçen yıl yarım kalan şampiyonluk hayalimizi bu yıl gerçekleştiririz" dedi.

Haberler 24.05.2017 - 08:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amed Sportif, yapt açklamada ligin 2nci devresinde çalmaya baladklar Taner Takn ile yaplan görümenin olumlu sonuçland ve tekrar anlamaya vararak devam etme karar alnd belirtildi. Karar sonras konuan Taner Takn, unlar söyledi:

DEVAM KARARI ALINDI

Ekibimle birlikte özellikle bu transferin olmasn salayan bakanmz Nurullah Edemene ve yönetim kuruluna çok teekkür ederim. nallah bu sezon çok daha güçlü bir Amedspor olarak ligde taraftarlarmzn huzuruna çkacaz. Geçtiimiz yl kadro derinlii olmad için zaman zaman istediimiz oyunu ortaya koyamadk fakat skoru almasn ve kazanmay bildik. Bu sezon inallah doru bir oyuncu grubuyla sahada çok koan, mücadele eden, futbolun bütün güzelliklerini ortaya koyan çok dinamik bir takm sahaya çkarmay arzu ediyorum. nallah geçen yl yarm kalan ampiyonluk hayalimizi bu yl gerçekletirmek için çaba harcayacaz.

Ana Sayfaya Git