Amed Sportif'in beraberliği taraftarları üzdü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetlerin kendi sahasında Sivas Belediyespor ile 1-1 berabere kalması taraftarları üzdü.

Haberler 12.09.2017 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amed Sportif Faaliyetlerin taraftar dernei Sivas Belediyespor karnda elde edilen sonucun ve oynanan futbolun takmlarna yakmadn vurgulad. Dernek, Sivas Belediyespor maçnda futbolcularn sahada hiçbir varlk göstermediklerini kaydetti.

BERABERLE ÜZÜLDÜ

Açklamada; Futbolcularmz, giydii formann anlamn kavramam, milyonlarca taraftarmzn varlndan habersiz ve mücadeleden yoksun bir oyun sergiledi. 90 dakika boyunca sahada bir hiçtik. Rakip takmn 45 dakika boyunca 10 kii ile sahada olmasna ramen etkili oyun oynayamayan futbolcularmz akl bambaka yerlerdeydi. Henüz 2. haftada oynanan bu yorgun, bkkn oyundan futbolcularmzn henüz bayram tatilinden çkmad anlalmaktadr denildi.

TAKIM RUHU GEREKL

Her maçtan galibiyet beklenilmedii vurgulanan açklamada, Taraftarlar her maç galibiyet deil, her maç mücadele, takm ruhu ister. Futbolcular sahada mücadele edecek, tribünde de gerisini bizler halledeceiz. Nasl ki taraftarlarmz elinden geleni fazlasyla yapyor, gecesi gündüzüyle bu takmn daha iyi olmas çin urayorsa, futbolcularmzda ayn ekilde çaba göstermesi gerekmektedir. Henüz ligin bandayz. Futbolcularmz hangi takmda olduunun farkna varsn, ona göre çalsn, ona mücadele etsin ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git