Amed Sportifte Kılavuz dönemi

TFF 2'nci Lig ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nde bugün yapılan 2'nci olağan kongrede tek listeyle yapılan seçimde Metin Kılavuz başkanlığa seçildi.

Haberler 01.07.2019 - 01:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde, 2nci olaan kongrede divan bakanln eski kulüp bakan hsan Avc yapt. Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Mehmet Kaya ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Diyarbakr ube Bakan Remzi Dayan, Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Dernei Diyarbakr ube Bakan Abdulsamet Karakan da bulunduu ve Ali Karakan aday olmad kongrede daha önce 3 sezon kulübün bakanln yapan Av. Metin Klavuz divan kuruluna liste sunan tek aday oldu.

KILAVUZ LSTES

Av. Metin Klavuz, yaplan oylamann ardndan bakan seçildikten sonra delegelere hitaben bir konuma yapt. Kendisine bir kez daha ans verdikleri için delegelere teekkür eden Klavuz, 2013te 13 maç üst üste kazanarak bitime 4 maç kala ampiyon olduklarn ve bu baarlaryla o sezon Türkiye liglerinde en erken ampiyon olma baarsn elde ettiklerini anmsatt. Kulübü daha iyi yerlere tamak için yönetime talip olduunu anlatan Klavuz, Geçmiteki baarlar ortak akl ile elde ettik. Diyarbakr genç nüfusu 450 bin. Bunun için tesislemeye gittik. Bugün Diyarbakrda tesisleme adna güzel eyler olduysa o ortak akln etkili olduunu düünüyorum. Amedspor bir hikayedir. Gelin biz bunu bir ormana çevirelim. Elimizde sihirli denek yok. Ama biz olabilirsek çok baar elde ederiz. Tek bamza olmayacaz biz olacaz. Biz olmay becerirsek baar kaydederiz. Amedsporun gelecek slogan u olacak, Amedspor sensin. Amedspor siyasi bir kavram olmayacak. Bunlar amak önemli. Bu yaklamla, bu temelde Amedspor sensin, Amedspor hepinizdir diye konutu.

Klavuz, Amed Sportif Faaliyetlerin eski ismi olan Diyarbakr Büyükehir Belediyesporun 2012- 2013 sezonunda 3üncü ligde ampiyon olup 2nci lige yükseldii dönemde kulübün bakanln yapm ve bir sonraki sezon da 2nci ligde play-off finali oynam ancak Alanyaspora yenilerek 1inci Lige çkma ansn kaybetmiti.

Ana Sayfaya Git