Amed yara aldı

Galibiyet parolasıyla gittiği İstanbul'da Pendikspor'a farklı yenildi. 3'lük yenilgi lider Amedspor'u üzdü.

Haberler 05.12.2016 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedspor,Pendikspora 3-0 gibi farkl skorla yenilerek bu sezon 4.yenilgisini de deplasmanda ald. ampiyonluk yarndaki rakiplerinin kazand haftada önemli bir avantaj yitirdi.

Pendikspor: 3 - Amed Sportif Faaliyetler: 0

Stat: Pendik

Hakemler: Yiit Arslan, Cemalettin Gündodular, Ersin sever

Pendikspor: Mehmet Cinpir, Süheyl, Hayrullah, Umut (Dk. 79 Hasan), Sinan, Mehmet Alaeddinolu (Dk. 86 Kadir), Cemil, Ramiz, Anl (Dk. 90+2 Hakan), Azad, Yasin Görkem

Amed Sportif Faaliyetler: Kazm, Kamil, Ercan, Ercüment, Tekin (Dk. 76 Ahmet), ehmus, Yusuf (Dk. 83 Hakan), Erhan, evket, Abdullah, Deniz

Goller: Dk. 9 Süheyl, Dk. 72 Mehmet Alaeddinolu, Dk. 90+4 Ramiz (Pendikspor)

Sar kartlar: Dk. 20 Kamil, Dk. 27 Deniz, Dk. 76 ehmus (Amed Sportif Faaliyetler), Dk. 27 Anl, Dk. 81 Hasan (Pendikspor)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun lideri Amed Spotif Faaliyetler, galabiyet parolasyla çkt Pendikspor deplasmannda, ilk dakikalarda kalesinde gördüü golle, yenilmekten kurtulamad. Amed Sportif Faaliyetler sahadan, 3-0lk yengiyle ayrld.

PENDKSPOR GOLÜ ERKEN BULDU

lk yarda ev sahibi Pendikspor 9. dakikada 1-0 öne geçince sahada oyun üstünlüünü eline geçirdi. Amedsporun uralar yetersiz kalnca ilk yar 1-0 sonuçland. Karlamann 2. yarsnda konuk ekip Amed Sportif Faaliyetler beraberlik ararken, ev sahibi Pendikspor 72. dakikada Mehmet ile 2. golü buldu.

Bu dakikadan sonra rakip kaleye yüklenen Amedspor ataklar golle sonuçlanmaynca, Pendikspor 3üncü golu, 90-4te buldu. Lider Amedspor rakiplerinin de haftay kaypla geçirmesi nedeniyle 30 puanla, haftalardr sürdürdüü liderliini devam ettirdi.

TARAFTARDAN YENLGYE TEPK

ampiyonluk hesaplar yapan Amed Sporun Pendikspor karsndaki farkl yenigisi taraftarlardan tepki gördü. Özellikle baz futbolcularn, istenilen perormans göstermedii gibi, Amersporun hedefledii ampiyonluu da önemsemediklerini söyledi. Yönetim bu isimleri uyarmasn istedi.

Ana Sayfaya Git