Amed'in mesaisi ağır

Peş peşe 7 maç yapacak olan Amed Sportif Faaliyetler, lig ve kupayı birlikte götürmeyi hedefliyor.

Haberler 30.11.2016 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Spor Toto 2 .Lig Beyaz Grubunun lideri Yeil-Krmzl Amed Sportif Faaliyetleri önümüzdeki üç hafta, yogun bir mesai beklerken, pe pee 7 maç yapacak.

Aralk ay sonuna kadar hem lig hem de kupada arka arkaya 7 maç yaparak youn bir dönem geçirecek olan Amed Sportif Faaliyetler, kupada grup aamasna kalan, Fenerahçe, Gençlerbirlii ve Menemen Belediyesporun mücadele ettii C Grubunda yer alyor.

LK SINAV MENEMENLE

Amed Sportif Faaliyetler, ilk snavn bugün saat 14.00da Menemen Belediyesporla deplasmanda verecek. Menemen Belediyespor maçndan sonra Diyarbakra dönmeyerek stanbula geçecek olan takm, 4 Aralk Pazar günü ise ligde Pendiksporun ev sahipliinde sahaya çkarak, 90 dakikay galibiyetle noktalamak istiyor.

11 ARALIKTA KENTTE

11 Aralk Pazar günü ligde Diyarbakrda Hacettepe ile karlaacak olan yeil-krmzl-beyazl ekip, 3 gün sonra yani 14 Aralk çaramba günü bu kez kupadaki ikinci snavn verecek. Amedspor, kendi evinde Fenerbahçeyi arlayacak. 18 Aralk Pazar günü ligde ilk yarnn son maçn ise Kahramanmarasporla deplasmanda oynacak.

KUPA MAçI GENçLERLE

21 Aralk çaramba günü yine Diyarbakrda kupadaki 3. maçnda Gençlerbirliini arlayacak olan Amed Sportif Faaliyetler, 2016 ylndaki son maçn yine kupada olmak üzere 28 Aralk Pazar günü deplasmanda Gençlerbirlii ile yapacak. Ligin ikinci yars 15 Ocakta balayacak ve yeil-krmzl-beyazl ekip, Ocak ay sonuna kadar 15 günde 2si kupa ve 3ü lig olmak üzere 5 maç yapacak. Kupada grup maçlar Ocak ay sonunda tamamlanacak. lk 2 sray alan takmlar son 16 turuna kalacak.

Ana Sayfaya Git