Amedspor Başkanı Edemen: "Bırak dediniz, hani neredesiniz?"

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Nurullah Edemen, cumartesi günü yapılan 3'üncü genel kurulda, yönetim için kimsenin aday olmamasını eleştirerek, "Bize 'bırak' dediniz, hani nerdesiniz?" dedi.

Haberler 26.12.2017 - 10:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kongre öncesinde kendisine çekilmesi yönünde tepki gösterenlere sert cevap veren Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Bakan Nurullah Edemen, takma kimsenin sahip çkmamasn eletirdi. Amedsporun sahipsiz kalmamas gerektiini belirten Edemen, kongre öncesi kendisini eletirenlere çarda bulunarak, Sezon banda transfer ettiimiz sporcularn bir bölümü takma uyum salayamad ve ligde maalesef istediimiz sonuçlar alamadk. Geçen sene ampiyonluu 2 puanla kaçrdmzda ve ondan bir sene önce de kupada ortaya konulan baarl dönemde bu kulübün bakan yine ben deil miydim? Dünyann çok büyük kulüplerinde bile yaplan baz transferlerde istenilen performans alnamyor. Bizim de öyle oldu. Brak dediniz, kongre karar aldk. Ee haydi buyurun, gelin liste çkarn. Hani nerdesiniz? diye konutu.

HAN DEREDESNZ?

Amedsporun gittii, hemen her deplasmanda sözlü saldrlara maruz kaldn ve bu nedenle her futbolcunun takma uyum salayamayacan anlatan Bakan Edemen, Sezon banda büyük umutlarla transfer ettiimiz oyuncularn bir ksmyla yollarmz ayrdk. Kongre karar aldmz için transfer konusunda kimseyle görümedik. çünkü, takm alan birileri olursa ve ilerde yine takmda uyum sorunu yaanrsa bu transferi biz yapmadk diye bizi hedef gösterirler. Bu nedenle yönetimi alacak kiilerin transfer yapmasnn daha doru olacan düünüyorum eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git