Amedspor çıkış arıyor

Amedspor bugün oynanacak maçta iyi bir çıkış yakalamak istiyor.

Haberler 20.12.2023 - 12:54 Son Güncelleme : 20.12.2023 - 12:54

5 Kasımda kendi sahasında 1-0 kazandığı Etimesgut Belediyespor maçından bu yana son 1.5 ayda oynadığı 5i lig ve 1i kupa olmak üzere 6 resmi maçta galip gelemeyen Amedspor, bugün saat 14.00da Diyarbakır Stadında Somasporla karşılaşacak. Amedspor, kazanıp çıkışa geçmek istiyor.

LİDERLE PUAN FARKI 7YE çIKTI, HEDEF MUTLAK GALİBİYET

2.Lig Kırmızı Grupta 33 puanla ikinci sırada yer alan Amedspor, bugün kritik bir mücadeleye daha çıkacak. Lider GMG Kastamonusporun dün deplasmanda Isparta 32Sporu 3-0 mağlup etmesi nedeniyle zirveyle arasındaki puan farkı 7ye çıkan Amedspor, grubun güçlü ekipleri arasında yer alan 26 puanlı Somasporu yenerek hem 6 maçlık kazanamama stresine son vermek hem de zirve iddiasını sürdürmek istiyor.

Kadro dışı bırakılan Gökhan Alsan dışında eksik futbolcunun bulunmadığı Amedsporda hazırlıklar tamamlandı, takım maç saatini beklemeye başladı. Maçın orta hakemliğini Ankara bölgesinden Onur Bingöl yapacak.

6 MAçTIR GALİBİYETE HASRET

Son galibiyetini 5 Kasımda Diyarbakırda Etimesgut Belediyesporu 1-0 mağlup ederek elde eden Amedspor, bu maçın ardında 24Erzincanspor (deplasman), Fethiyespor (İç saha), İnegölspor (deplasman) ve Iğdır FK (deplasman) ile berabere kalıp Kastamonuspora (iç saha) yenildi. Ziraat Türkiye Kupasında da deplasmanda Boluspora 1-0 yenildi. Son 6 resmi maçında 4 beraberlik ve 2 yenilgi alan Serdar Bozkurtun öğrencileri bugün bu özleme son vermek istiyor.

Amedspor, bugünkü maçın ardında 24 Aralık Pazar günü deplasmanda Menemen FK ile karşılaşarak sezonun ilk yarısını tamamlayacak.

Haber: İsa İPEK

Ana Sayfaya Git