Amedspor çıkmazda

Amed Sportif Faaliyetler’de, yaşanan maddi sorunlar bir türlü aşılamıyor.

Haberler 15.06.2019 - 10:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çinde bulunduu maddi krizi amak için çareler arayan yeil krmzl beyazl kulüp, yönetime maddi açdan katk salayabilecek isimler alp, yola devam etmeyi planlyor. Almanyada yaplan destek gecesinde umduunu bulamayan, kent içindeki ve kent dndaki giriimlerden de u ana kadar olumlu sonuç alamayan yönetim, geçen sezondan kalma borçlar ödeyemiyor ve yeni sezon için de bütçe oluturmakta zorlanyor.

MADD SORUNLAR

Yaanan zorluklarn almas için birçok senaryonun gündeme geldii Amed Sportif Faaliyetlerde, birinci olarak maddi sorunlarn acil çözümü için yönetime paral ve güçlü isimlerin alnmas oldu. Bu konuda birçok isimle temasa geçildi, stanbul ve Ankarada yaayan Diyarbakrl i adamlarna konunun aktarld belirtildi. Yaplan görümelerin neticesinin de önümüzdeki günlerde sonuçlanmas bekleniliyor.

YÖNETM SIKINTISI

Bir baka senaryo ise yönetime Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas ile Büyükehir Belediyesinin kontenjanndan isimler alarak mali açdan güçlü bir liste oluturmak. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili olarak baz toplantlar yaplaca ifade ediliyor. Bu iki senaryonun arlk kazand Amed Sportif Faaliyetlerde önemli gelimelerin yaanmas bekleniliyor.

Ana Sayfaya Git