Amedspor Dolu Dizgin!

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran Amedspor, yeni bir kadro ile hazırlıklarına devam ediyor. Kadronun büyük bölümünü değiştirerek yıllardır formasını giyen önemli oyuncularla yollarını ayıran Amedspor, dış transferde yeni oyuncular kadrosuna dahil etti.

Haberler 20.07.2017 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Üç etap eklinde ayarlanan kamp programnn Diyarbakr aya tamamlanrken, takm oyuncular kampn ikinci ve üçüncü etab için Kocaelinin Kartepe ilçesine gitti. Teknik Direktör Taner Takn, Amedspor dütüü yerden, bir avuç topraktan kendini var ederek yoluna emin admlarla devam edecek dedi.

Artk Kadro Skntmz Kalmad

Takm kadrosunda yaanan deiiklikleri deerlendiren ve Amedspor taraftarnn karsna yepyeni bir takm olarak çkmak istediklerini söyleyen Takn, Giden oyuncularn yerini doldurmak için sezon banda ve daha önceki yllarda takip ettiimiz futbolcular kadromuza kattk. u ana kadar aldmz oyuncular gayet iyi ve bizimle çalmaktan memnun olduklarn söyleyebilirim diye konutu.

Canl Ve Güven Veren Bir Takm Olacaz

Önümüzdeki sezon sahada daha canl ve ne yaptn bilen bir Amedsporun olacan anlatan Takn, geçen sezon en büyük eksiklerinin kulübenin zayf olmas olduunu ve ligi 12 futbolcuyla tamamladklarn hatrlatt. Bu sene daha derli toplu bir kadromuz var her mevkide oynayan oyuncunun bir alternatifi var diyen Takn, kadro zenginliinin daha fazla olacan söyledi. Takn, u an 28 kiiyiz ama bunlardan 10u altyapdan aldmz arkadalardan oluuyor dedi.

3 Etapl Kamp çalmas Olacak

Üç etapl bir kamp program uyguladklarn dile getiren Takn, u bilgileri verdi: Birinci etap 9 gün, ikinci etap 9 gün, üçüncü etab da 12 gün olacak ekilde ayarladk. lk etab adaptasyon ve yeni gelen oyuncularn ehre almas açsndan, scak olmasna ramen, Diyarbakrda yaptk. kinci etab Kartepede yapacaz. kinci etap kondisyon arlkl bir çalma olacak, hazrlk maçlar yaplmayacak. Üçüncü kamp programmz da Kartepede olacak. Üçüncü etapta hazrlk maçlar da olacak. Kalan sürede lig balayana kadar hazrlk maçlar yapmaya devam edeceiz. Hazrlk maçlarmzn iki tanesi u anda netleti. stanbulspor ile 2 Austosta ve 5 Austosta da Krklarelispor ile yapacaz. Kamp dönüü 19 Austosta ligden bir hafta önce bir hazrlk maç daha planlyoruz ancak fikstür çekimine göre ekillenecek.

Rekabet Düzeyi Yüksek Bir Takm Olacak

Oyuncularn Diyarbakr scandan fazla etkilenmemeleri için antrenmanlar sabah ve akamn serin saatlerine ayarlamaya çaltklarn ancak buna ramen oyuncularn sca çok youn hissettiini söyleyen Takn, oyuncularn ehre adapte olmalar açsndan idmanlar burada yapmak zorunda olduklarn belirtti. Takn, Rekabet düzeyi daha yüksek bir takm olacak. Amedspor dütüü yerden bir avuç topraktan kendini var ederek yoluna emin admlarla devam edecek dedi.

Kayym Geldi Yardmlar Kesildi

Futbol ube Sorumlusu Faruk Erol,ekonomik olarak Amedsporun önünün kesilmek istendiini öne sürdü. Erol, Diyarbakr Büyükehir Belediyesine kayym atanmasnn ardndan belediyeden yardm alamadklarn dile getirirken, bu durumun takm bütçesinde büyük sapmalara neden olduunu ifade ederek, ekonomik anlamda halka da görev dütüünü söyledi.

SMS Kampanyasna zin Yok

Gelir olarak Amedsporun elinde Amed Store maazas olduuna vurgu yapan Erol, konuyla ilgili SMS kampanyas balatmak istediklerini söyledi. Erol, tüm bavurular yapmalarna ramen 6 aydr çileri Bakanl ve Telekomünikasyon Bakanlnn gerekli izni vermediini dile getirdi. Kulübün her açdan engellenmek istendiini öne süren Erol, Amedsporun içinde bulunduu ekonomik sorunlara dikkat çekerek takma sahip çklmas çarsnda da bulundu.

Ana Sayfaya Git