Amedspor için kritik 1 hafta

Lider Amed Sportif Faaliyetler için, kritik bir haftaya girdi. Yeşil-Kırmızılı ekip, bir hafta içerisinde 2'si lig, biri kupa maçı olmak üzere üç karşılaşmaya çıkacak.

Haberler 07.12.2016 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz hafta deplasmanda Pendikspor karsnda farkl yenilgi alarak taraftarlarn üzen Amed Sportif Faailiyet için, zorlu bir haftaya girildi. 1i Ziraat Kupas maç ikisi de lig maç olmak üzere bir hafta içerisinde, 3 karlama yapacak olan Yeil-Krmzl ekip, youn bir mesai içerisine girdi.

Pazar günü kendi sahasnda konuk edecei Hacettepespor ile kar karya gelecek olan Amed Sportif Faaliyetler, idmanlara balad. Takmn önemli isimleri arasnda yer alan Kamil çer ise Pendikspor maçnda 4. sar kartn görmesi nedeniyle cezal duruma dütü. Tecrübeli stoper Hacettepespor maçnda forma giyemeyecek. 1 maçlk cezasn tamamlayan Sdk ise Hacettepespor maçnda forma giyebilecei örenildi.

Antrenör Sertaç Küçükbayrak nezaretinde idmanlarna balayan Amed Sfli futbolcularn morallerinin iyi olmad örenildi. Antreman Koordinasyon.hareketleriyle balad. Daha sonra iki guruba ayrlan futbolcular pas ve organizasyonlar üzerinde çalma yapt. Teknik taktik arlkl çalmalarda arlktayd. Cuma günü öleden sonra tamamlanacak idmanlardan sonrada moral ve motivasyon çalmalarna arlk verilecek. Amed Sportif Faaliyetler takm 11 Kasm 2016 günü sahasnda Hocettepespor ile, 14 Kasm Ziraat Türkiye Kupasn maçnda sahasnda Fenerbahçe ile 4 gün sonrada deplasmanda ilk yarnin son maçnda Kahramanmaraspor ile karlaacak.

Ana Sayfaya Git