Amedspor kaderini tayin edecek

Spor toto 2.lig beyaz grubu takımlarından Amed Sportif faaliyetler takımı, Pazar günü Ankara’da oynayacağı Hacettepespor maçından alacağı bir galibiyet ligdeki kaderini tayın edecek.

Haberler 21.04.2017 - 08:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2.Lig Beyaz grubun en kritik haftas olarak nitelendirilen 23 Nisan Pazar günü oynanacak 2 maç, ligin zirvesi mücadelesine yön verecek. Alnacak sonuç 2 takmdan birisinin büyük ölçüde kaderini tayin edecek. Bu kiritik iki maç öncesi çeitli formuller üretiliyor. stanbulspor, malup olursa, Amed Sf kazanrsa Amed Sf ligin son haftasna 1 puan farkla lider girecek.

stanbulspor berabere kalrsa, Amed Sf kazanrsa puanlar eit olacak? Ama stanbulspor averajla lider kalacak. Her iki takmda maçlarn galibiyetle kapatrlarsa Amedspor, stanbulsporu 2 puan farkl avantajla ligin son haftasna odaklanacak. Her ki takmn beraberlii stanbuspora 2 puanlk avantaj getirecek.

ayet, Amed Sf berabere kalrsa stanbulspor malup olursa puan fark 1e inecek. Her iki takmda malup olurlarsa, stanbulspor son haftaya yine 2 puan farla lider olarak girecek.

Yakn markaçla gececek olan haftann son iki maç, Amedspor için de, stanbulspor için de, hayat öneme sahip. Diyarbakrl futbol severler nefslerini tutup Pazar günü Kocaeli ve Ankaradan gelecek olan maç skorlarna odaklanacak.

Ana Sayfaya Git