Amedspor kan kaybediyor

Kendi sahasında ligin zayıf ekiplerinden Hacettepespor’la 0-0 berabere kalan Amedspor, yeni teknik heyetiyle de galibiyet özlemine son veremedi. Üç hafta sonunda 1 puan toplayabilen takımın kötü performansı taraftarların tepkisine yol açıyor. Taraftarlar maçın ardında takıma tepki göstererek sinirli bir şekilde tribünlerden ayrıldı.

Haberler 17.09.2019 - 10:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeni sezona en az Play-Off hedefiyle hazrlanan Amedsporda iler yolunda gitmiyor. Geride kalan üç haftada iki yenilgi ve bir beraberlik alarak sadece 1 puan toplayabilen Amedspor, henüz galibiyetle tanamad.

Son olarak kendisi gibi sezona kötü balayan ve bu haftaya da puansz giren Hacettepesporla kendi sahasnda kar karya gelen Amedspor, yeni teknik heyeti ile çkt müsabakadan golsüz eitlikle ayrlarak 3 puan özlemine son veremedi.

ler Yolunda Gitmiyor

Yüksek bir tansiyonda geçen maçta net pozisyonlar cömertçe harcayan Amedspor,Furkan Yamann krmz kart görmesiyle 90 dakikay 10 kii tamamlad. Bu maçta sakatlanan Yiitcann durumu da ayrca üzüntü yaratt.

Kazanamama sendromundan kurtulamayan Amedsporda kötü gidiat taraftarlar da kahrediyor. Stad üzüntülü ekilde terk eden taraftarlar, takma tepki gösterdi.

Ana Sayfaya Git