Amedspor karanlıkta

Amedspor: Kayyım atandıktan sonra belediye faturaları ödemediği için tesislerin elektrikleri kesildi.

Haberler 22.10.2021 - 11:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedspor yöneticilerinden Faruk Erer, Cumhurbakan Tayyip Erdoann Diyarbakr Büyükehir Belediyesine atad kayym sonras kulübe ait tesislerin faturalarn ödenmedii için elektriklerin kesildiini söyledi.

Rudawda yer alan habere göre, çileri Bakanlnca kayym atanan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, Aralk 2020de Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amedsporun kulland ehmus Özer Spor Tesislerinin elektrik, su ve doalgaz faturalarn ödenmeme karar almt. Belediye, kulübün tesislerine gelen elektrik faturasn ödemeyince DEDA kulüp binasnn elektriini kesti.

ELEKTRKLER KESLD

Konu hakknda konuan, Amedspor yöneticilerinden Faruk Erer, ehmus Özer Spor Tesislerinin 15 yl önce halkn tesisleri ile yapldn ve Büyükihir Belediyesine devredildiini belirterek, O tarihten beri tesisin elektrik, su ve doalgaz faturalarn belediye ödüyordu. Bundan 6 ay önce bize bir tebligat geldi ve bundan sonra bu faturalarn ödenmeyecei belirtildi. Biz de madem öyle tamam, eski borçlar kapatn, bundan böyle biz öderiz dedik. Ama ödemeyeceklerini bildirdiler dedi.

Sadece elektrik faturasnn 157 bin TL olduunu belirten Erer, Bu fatura belediyenin adnayd. Onlarn ödemesi gerekiyordu. Ödenmeyince önceki gün DEDA görevlileri gelip tesislerin elektriini kesti. O srada antrenmanmz vard, elektrik olmad için yaplamad. Mecburen DEDAa gidip borcumumuzu yaplandrdk. 5 taksitle ödeyeceiz. ki ay önce su ve doalgazn da aboneliini kendi admza aldk ve borçlarn kapattk diye konutu.

Faturalar ödendikten sonra tesise elektrik verildiini belirten Faruk Erer, Kulübümüzün 20 yllk protokolü var. Bakm, masraflarn onlar karlayacakt. Protokolün bitmesine daha 12 yl var. Ama kayym atandktan sonra böyle oldu. Hatta iki otobüsümüz vard, altyapdaki çocuklar antrenmanlara götürmek için kullanlyordu. Onu da bizden aldlar ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git