Amedspor Kendine Geldi

Kritik önem taşıyan Y.Çorumspor maçından galibiyetle ayrılan Amedspor, büyük moral kazandı. Amedspor, bu hafta yine kendi sahasında yapacağı GMG Kırklarelispor maçını da kazanarak iyice rahatlamak istiyor.

Haberler 04.12.2019 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2.Lig Beyaz Grupta yer alan Amedsporda 3-2 kazanlan Yeni çorumspor maç sonrasnda moraller yükseldi. Sezona kötü balayan ve istedii sonuçlar alamayarak alt sralara yerleen Amedsporda bu tablo son haftalarda deiti.

Kendi sahasnda Afjet Afyonspor ve Yeni çorumsporla oynad son iki maçn kazanarak zor durumdan kurtulan Amedsporda taraftarlar ile olan buzlar da eridi. Son olarak Yeni çorumspor maçna yaklak 10 bin taraftar gelip cokulu ekilde destek vererek galibiyette pay sahibi oldu.

Bu Hafta Rakip Krklarelispor

Sezonun ilk yarsnn tamamlanmasna iki hafta kala 17 puanla düme hatt üzerinde yer alan Amedspor, bu hafta yine kendi sahasnda GMG Krklarelisporla kar karya gelecek. Yeni Diyarbakr Stadnda Pazar günü oynanacak karlama saat 13.00da balayacak. Mehmet Budaknn örencileri bu maçtan da 3 puanla ayrlarak çkn devam ettirmek istiyor.

Amedspor, ilk yarnn son haftasnda deplasmanda negölsporla kar karya gelecek.

Ana Sayfaya Git