Amedspor Kombine Bilet Fiyatları Açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de kombine bilet fiyatları belli oldu. Maçlarını 33 bin kişilik yeni statta oynayacak olan yeşil kırmızılı beyazlı takımda, kombine fiyatları ve kombine sayısı belli oldu.

Haberler 16.08.2018 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup takmlarndan Amed Sportif Faaliyetlerde kombine bilet fiyatlar belli oldu. Maçlarn 33 bin kiilik yeni statta oynayacak olan yeil krmzl beyazl takmda, kombine fiyatlar ve kombine says belli oldu.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübünden yaplan açklamada, en düük kombine fiyatn 100 TL olarak kale arkas, en yüksek kombine fiyatnn ise 1.000 TL vip tribünü olarak belirledi. 12 bin 300 adet olarak baslacak kombineler hafta sonuna doru sata sunulacak. Konuya ilikin olarak Amed Sportif Faaliyetler kulübünden, u açklama yapld:

Hafta sonuna doru sata sunulacak olan kombine satlar Amed Store maazamz ve www.amedstore.com.tr e- ticaret maazasndan, banka havalesi ve kredi kartndan tek çekim ile satn alnabilecek. Ayrca e-ticaret maazas www.amedstore.com.trden kredi kartna 12 taksitle kombine satn alnabilinecek. Tüm Amedspor gönüllerini kombine bilet alarak mücadelemize omuz vermeye davet ediyoruz. Hep birlikte daha güçlüyüz. Bir oldukça baaracaz.

Ana Sayfaya Git