Amedspor kongresini gerçekleştiremedi

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, İçişleri Bakanlığı'na yapılan izin başvurusuna yanıt verilmediği için kongresini gerçekleştiremedi.

Haberler 10.08.2020 - 00:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amedspor, dün için planlad olaanüstü kongresi gerçekletiremedi. Amedspordan konuya dair yaplan açklamada, kongre için çileri Bakanlna yaplan izin talebine yant verilmedii belirtildi.

KONGRE ZN VERLMED çN

Açklamada, Daha önce de belirtiimiz gibi 4. Olaanüstü Kongremizi yapma yetkisi pandemi genelgesi gereince çileri Bakanl iznine tabi tutulduundan kulübümüz kongreyi yapmak için bakanla izin bavurusunda bulunmutur. Yönetim kurulumuzun daha önce gerekçesini paylat kongre için 4 Austos 2020 tarihinde Diyarbakr Valilii araclyla çileri Bakanlna yaplan izin bavurusuna henüz yant verilmemitir. Genelge içeriinde de belirtildii üzere spor kulüplerinin gelecek planlamalarnn zarar görmemesi için bavurularnn ivedilikle yantlanmas gerekmektedir. Kulüp olarak yapm olduumuz izin bavurusuna ivedilikle yant verilmesini beklemekteyiz. Bavurumuza yant verildiinde kongremiz gerçekleecektir denildi.

Ana Sayfaya Git