Amedspor mali kongresini yaptı

Kulüp Başkanı Edemen, kendilerine yönelik eleştirileri ve bazı futbolcuların sosyal medya üzerinde yaptıkları açıklamalara sert tepki gösterek, "Amedspor halkın takıbı, Edemen'in babasının takımı değildir" dedi.

Haberler 09.07.2017 - 11:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedsporun dari ve Sportif Mali Genel Kongresini yapt. Katlmn hayl düük olduu dikkat çeken kongrede bilanço ibra edilirken, Kulüp Bakan urullah Edemen, kendilerine yönelik yaplan eletirilere tepki gösterdi. Sert ifadelere kullanan ve kendilerine yönelik yaplanlarn Karalama algs olduunu ifade eden Edemen, Amedspor bu kentin takmdr, Edemenin babasnn takm deildir dedi.

MAL KONGRES YAPTI

Diyarbakr Esnaf ve Sanatlarlar Odasnn salonunda yaplan kongrede divan bakanln ASKF Bakan Remzi Dayan, Mustafa Ylmz ve Hüseyin Bardakç oluturdu. Dayann üye yoklamasnn ardndan, bir süre önce trafik kazasnda hayatn kaybeden takm kaptan eymus Özer ve spor emekçileri için, sayg duruu yapld.

Basn Halkla likiler sorumlusu Soran Haldi Mzrakn kulüp gelir ve giderlerine dair mali durumu okumasnn ardndan divan heyeti, denetim ve yönetim bilançolarn ibra edilmesi için oy birliine sunuldu. Katlmn hayli düük olduu gözlenen Amedspor 20162017 Mali genel kurulu kongresinde katlan az saydaki üyenin oy birliiyle ibra edildi.

AMEDSPOR HALKIN TAKIMIDIR

Daha sonra konuan Kulüp Bakan Nurullah Edemen, son günlerde kulübe ve kendisine dair sosyal medyada yer alan iddialara kar, veryansn ederek, sert mesajlar verdi. Amedspora yönelik karalama algs üretildiini ifade eden Edemen, hodri meydan diyerek, öyle dedi; Yüreiniz varsa burada gelip hesap sorarsnz. Biz Amedspor yönetimi olarak elimizi deil bamz tan altna koyduk. Amedspor halkn takmdr. Nurullah Edemenin babasn takm deildir. Bunun böyle bilinmesini isterim. Ama Amedpor halk ile taraftarlar ile büyük bir kulüp ve büyük bir camiadr. Sezon bitiminde Sporcularla anlarsn veya anlamasn bu kadar basittir ama sosyal medya üzerinde Amedspor karalama algs yapan ve yaptranlara buradan cevap vermek istiyordum. Biz yönetim olarak bu tür sosyal medya üzerinde yaplan algya kar herkesi bu kongreye davet ettik. Amedspor mali genel kurulu kongresinde sosyal medya üzerinden yazma cesaretine sahip olanlar keke buraya gelip de bizlerden hesap sorsalard. Sosyal medya üzerinde yaplan eletirilere biz yönetim olarak basn açklamasn yapma gereini duymutuk ama sonra genel mali kongremizde burada açklama yapma gerei duyduk ama bakyorum salonda parmak ile saylacak bizim yönetim kurulu ve taraftarlarmz ve deerli birkaç basn mensubu arkadalarmzdan baka kimse yok.

ORTAK BASIN AçIKLAMASI YAPMAYI DÜÜNÜYORUZ

Peki, soruyorum sosyal medyadan atp tutanlar nerede? Gelip buradan sorularnz sorsanz? Öyle kolay deil Amedspor kulübü karalamak. Herkese hesap veririz yerimiz yurdumuz bellidir ve buradan hiç kimse Diyarbekirspor A.. ve Amedspor A. Kulüplerini bir birine düüremez. ki takmda Diyarbakr halkna mal olmu ehrin profesyonel takmlardr. Biz Amedspor olarak Diyarbekirspor Onursal Bakan Fevzi lhanl ile konuup sezon balamadan ortak bir basn açklamas yapmay da düünüyoruz

Ana Sayfaya Git