Amedspor müfettişlik!

İçişleri Bakanlığı Müfettişlerince Amed Sportif Kulübü'ne inceleme başlatıldı.

Haberler 02.03.2018 - 09:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TÜRKYE Futbol Federasyonu (TFF) 2inci Lig Krmz Grupta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, çileri Bakanlnca incelemeye alnd. Bakanlktan gelen 3 müfetti, kulübe ait finansman tablolarn, gelir-giderlerin kayt edildii defterlerini inceliyor. Kulüp Bakan Nurullah Edemen, 3 müfettiin yaklak bir haftadan beri inceleme yaptn belirterek, kulübe kayyum atanaca dedikodular için de, Kulüple ilgili her türlü kaytlarmz resmidir. ncelemeler yaplyor. nceleme sonucu ne olur bilmiyorum dedi.

çileri Bakanlna bal 3 müfettiin, Diyarbakr Valilii Dernekler masasnda, Amed Sportif Faaliyetler Kulubüne ait, finansman tablolar ve gelir-gider defter ve evraklarn incelemeye ald belirtildi. Müfettilerin yaklak bir haftadan beri resmi evraklarn incelemeye alndn dorulayan Amed Sportif Kulüp Bakan Nurullah Edemen, kulubün ekonomik olarak çok kötü günler geçirdiini söyledi. Kulübe sahip çklmas konusunda taraftarlara çarda bulunan Edemen, Kulüple ilgili resmi evraklarmz, defterlerimiz u an çileri Bakanlna bal müfettiler tarafndan inceleniyor. Yaklak bir hafta oldu. Kulüple ilgili her ey resmi ve kayt altna alnmtr. Yasad tek bir iimiz, icraatmz olmaz. Bunun dnda kulüpte ekonomik olarak çok kötü günler yayoruz. En önemlisi dedikodularn önünü kapatmak için kulube destek olmak lazm. Alg açsndan doru deil her kesimin Amedsporu destek için kulubün yannda olmas çars yapyoruz. Hafta sonu deplasmana gideceiz kafile için daha bilet alamadk. Kulübün kadn voleybol takmn deplasmana gönderemedik. Hafta sonu deplasmanda kadn ve erkek futbol takmlarmzn maçlar var onlar için de daha bilet alamadk. Sonuç itibariyle müfetti incelemesi sürüyordedi.

Amed Sportif Kulübüne kayyum atanaca yönündeki iddialar üzerini ise Bakan Edemen, Müfetti incelemesi sonrasnda ne olur, açkças onu da bilemiyorumdedi.

Ana Sayfaya Git