Amedspor, play-off istiyor

Sezona kötü başlayan ancak sonraki haftalarda toparlanarak aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara doğru tırmanışa geçen Amedspor, Play-Off’a yükselmenin hesaplarını yapıyor. Takımın iyi yolda olduğunu belirten teknik direktör Aykan Atik, ”Sezon başındaki sıkıntılarımızı çözünce takım olma yolunda önemli adımlar attık. Takımın performansından gayet memnunum” dedi.

Haberler 16.12.2020 - 04:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2.Lig Beyaz Grupta 14 maçta toplad 22 puanla 6.srada yer alan Amedspor, son haftalardaki baarl performans ile dikkat çekiyor. Son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilgi almayan Amedspor, bu süreçte toplad 11 puan ile üst sralara göz krpmaya balad.

Son haftalarda att gollerle dikkat çeken Sinan Akaydn, att 9 golle takmn kaydettii 21 golde önemli pay sahibi oldu.

Amedspor, 23 Aralk çaramba günü deplasmanda Ankara Demirspor ile kar karya gelecek.

çorum FKda yaanan Kovid-19 vakalar nedeniyle ertelenen çorum FK-Amedspor maçnn ise 14 Ocakta oynayaca açkland.

TAKIMIMIZ DAHA Y OLACAK

Takmn yükselen performansndan memnun olduunu dile getiren teknik direktör Aykan Atik, hedeflerinin bu performans daha da yükseltmek olduunu söyledi. Atik,Sezon banda yaadmz sorunlar elbirlii ile çözerek geride braktk. Takm olma yolunda çok yol kattetik. Gelecee daha umutla bakyoruz. Her geçen maç üzerine koyarak ilerleyeceiz. Takmn u anda havas çok iyi. Amedspora yakan sonuçlar almaya devam edeceiz. Baz maçlardaki hakem hatalar ve aleyhimizde verilen kararlar bizi madur etti. Hakemlerden adil maç yönetmelerini istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git