Amedspor şampiyonluk için gemileri yaktı!

Yıllardır hasretini çektiği Trendyol 1.Lig özlemine bu sezon son vermek isteyen Amedspor, mali açıdan tüm şartları zorlayarak transferler gerçekleştirdi. İş insanlarından oluşan ve kentteki STK’lardan da destek alan yönetim kurulu , bir yandan güçlü bir kadro kurarken diğer yandan da takıma ve kulübe yoğun mesai harcıyor.

Haberler 26.07.2023 - 10:24 Son Güncelleme : 26.07.2023 - 10:24

26 Ağustosta başlayacak TFF 2.Ligde Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Amedspor, şampiyon olmak için tüm imkan ve şartları zorluyor.

Aziz Elaldının başkanlığında iş insanlarından oluşan yönetim kuruluyla yola çıkan Amedspor, sportif direktörlüğe deneyimli spor adamı Murat Yiğiter ve teknik direktörlüğe 2.Ligin öne çıkan isimlerinden Serdar Bozkurtu getiren Amedspor, takım kadrosunu silbaştan yeniledi. Kadronun yüzde 90ını değiştiren yönetim, dış transferde üst liglerde forma giymiş 13 futbolcuyu transfer etti.

Tarihin En Önemli Yatırımını Yaptı

Transferleri önemli ölçüde tamamlayan Amedspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Afyonkarahisarda sürdürüyor. çalışmalar, 18 Ağustosa kadar devam edecek. İlk etapta fizik ve kondüsyon depolayacak olan Amedspor,daha sonra hazırlık maçlarıyla gücünü test edecek.

Şampiyonluk hasretine son vermek için mali koşulları zorlayarak tarihinin en önemli yatırımını yapan Amedspor,kendi oluşturduğu bütçenin yanı sıra kombine biletler ve sponsorlardan da destek bekliyor.

Ana Sayfaya Git