Amedspor sezon öncesi çok iddialı

Amedspor Başkanı Metin Kılavuz, yönetim kurulu ve futbolcuları hafta sonu başlayacak yeni sezon öncesi kahvaltıda bir araya geldi. 'Amedspor sensin' kampanyası çerçevesinde Sur ilçesinde bulunan Alaaddin Kahvaltı salonunda bir araya gelen Amedspor kafilesi sezon öncesi umut veren mesajlar verdi.

Haberler 31.08.2019 - 12:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedspor Bakan Metin Klavuz, yönetim kurulu ve futbolcular hafta sonu balayacak yeni sezon öncesi Sur ilçesinde kahvaltda bir araya geldi. Kahvalt sonras konuan Amedspor Bakan Metin Klavuz, önemli bir sezona baladklarnn farknda olduklarn belirterek, Önemli bir kamp süreci yaadk. Kazasz belasz atlattk, herhangi bir sakatlk olmad. u an için takm ruhumuzda bir sorun yok. Sezonun ilk maç olan Sancaktepe maç için takmmz hazr. 33 bin kiilik statta olacaz. 1 Eylül Pazar günü akam maç olacak. Tüm halkmz biz stada davet ediyoruz. Formalar ile atklar ile cokular ile maça davet ediyoruz. çünkü bu maç önemsiyoruz dedi.

Klavuz: Kendini Amedsporlu gören tüm kesimlere Amedspor açktr

Kahvaltc Alaaddin ile 2012 sezonunda olan bir anlarn da anlatan Klavuz, 2012de de yine böyle bir sosyal sorumluluk yapmt, kendisine de teekkür ediyoruz. Bu tür esnaf davranlar kentte birlik beraberlie de sebep oluyor. 2012de biz yine Alaaddin ile kahvaltyla birlikte balatmtk sezona. Takmmz o zaman Türkiyede rekor krmt 15 maç üst üste kazanmt. Umarz ve dileriz bu sezonda yine öyle bir balangç olur. Amedspor sensin dedik, Allaaddin de Benim dedi. Bugün bizi davet etti, bunun kente yaylmasn bekliyoruz. Dolaysyla bir kulübü var eden taraftarlardr destekçileridir. Bu vesileyse bir kez daha diyoruz, Amedspor sadece bir bakan bir yönetim kurulu, futbolculardan olumaz, Amedspor sensin diyoruz. Kendini Amedsporlu gören tüm inançlara, tüm kesimlere Amedspor açktr. Yeni sezonun ilk maçnda hep birlikte buluarak ve galibiyete imza atarak balamak istiyoruz diye konutu.

Klç: Amedspora cezasz bir sezon diliyorum

Alaaddin Klç da Amedspora cezasz bir sezon dileyerek, Artk Amedspora yönelik bu cezalarn son bulmasn istiyorum. Amedsporu bir Diyarbakr takm olarak görmüyorum bir halk takmdr. Amedspor herkestir. Amedspora baarlar diliyorum eklinde konutu.

Hz. Süleyman Camini ziyaret edip, dua ettiler

Takm yönetici ve futbolcular daha sonra hafta sonu yapacaklar Sancaktepespor karlamas öncesi Hz. Süleyman Camini ziyaret ederek 2019-2020 sezonunda baarl bir ligin olmasn ve kazasz belasz ve sakatlk yaamadan bir sezon geçirmelerini için dua edildi.

Ana Sayfaya Git