Amedspor Transferde Hareketli

Amedspor transfer çalışmalarında hız kesmiyor. Şu ana kadar dış transferde Sivas Belediyespor’dan Tolga Tekin,Gümüşhanespor’dan Azad Kevin Odabaşı ile anlaşan ve iç transferde de kaleci Erdi ve Yiğitcan Gölboyu ile tekrar anlaşan yönetim, dış transferde görüştüğü oyunculara imza attırmaya çalışıyor.

Haberler 16.07.2019 - 11:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amedsporda yönetim tarafndan oluturulan transfer komitesi iç ve d transfer çalmalarn sürdürüyor. u ana kadar d transferde Sivas Belediyespordan Tolga Tekin,Gümühanespordan Azad Kevin Odaba ile anlaan ve iç transferde de kaleci Erdi ve Yiitcan Gölboyu ile tekrar anlaan yönetim, d transferde görütüü oyunculara imza attrmaya çalyor. Bir çok oyuncu ile imza aamasna gelindii ifade ediliyor.

çorumsporla Dostluk Ba

Öte yandan Amedspor Bakan Metin Klavuzun dier kulüplere yönelik dostluk çars cevap bulmaya balad. Amedsporla birlikte 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Yeni çorumsporun Bakan Fatih Özcan,Amedsporun bu ülkenin gerçei olduunu ve dostluk gelitirmek istediklerini dile getirdi. Amedspor Bakan Klavuz da buna karlk vererek çorum kenti ile kardelik ilikileri içinde sporda mücadele etmek istediklerini kaydetti.

Ana Sayfaya Git