Amedspor tur için sahaya çıkıyor

TFF 2. Lig'de Play-Off çeyrek final rövanş maçında yarın saat 20.00'de Diyarbakır Stadyumu'nda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Amed Sportif Faaliyetler, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı rakibini yenerek adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Haberler 16.05.2022 - 10:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR (HA) - TFF 2. Ligde Play-Off çeyrek final rövan maçnda yarn saat 20.00de Diyarbakr Stadyumunda Tarsus dman Yurdu ile karlaacak olan Amed Sportif Faaliyetler, ilk maçta 0-0 berabere kald rakibini yenerek adn yar finale yazdrmak istiyor.

Tarsusta oynanan ve 0-0 biten ilk maçn ardnda iki takm bu kez Diyarbakrda kozlarn paylaacak. Amedsporun tek hedefi, taraftarlarnn muhteem desteini arkasna alarak sahadan galip ayrlmak ve yar finale yükselmek.

Maçn hakemi Ordudan

90 dakikann berabere sonuçlanmas halinde 15er dakikalk iki uzatma devresi oynanacak ve burada da eitlik bozulmad takdirde turu geçen takm eri penalt vurular belirleyecek. Saat 20.00de balayacak mücadeleyi Ordu bölgesi hakemi Adem Cinek yönetecek.

Taraftara açk antrenman yapt

Amedspor, maç öncesindeki son antrenmann karlamann oynanaca statta taraftarlara açk ekilde yapt. çalmay izleyen çok sayda taraftar, takma destek verdi. Yarn ki maçta turu geçen takm, yar finalde Karacabey Belediyespor - Isparta 32Spor elemesinde turu geçen takmla yar finalde karlaacak. Yar final maçlar 20-24 Maysta oynanacak.

Ana Sayfaya Git