Amedspor yeni yönetimini belirledi

Amed Sportif Faaliyetler 5’inci Olağanüstü Kongresi’ni gerçekleştirdi. Kongrede iş insanı Selahattin Yıldırım kulübün yeni başkanı seçildi.

Haberler 21.06.2021 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amed Sportif Faaliyetler, 5inci Olaanüstü Kongresini, ehmus Özer Spor Tesislerinde gerçekletirdi. Kentteki sivil toplum örgütü temsilcilerinin katld kongrede, i insan Selahattin Yldrm kulübün yeni bakan seçildi.

HUKUK DESTE SALAYACAIZ

Diyarbakr Barosu Bakan Nahit Eren, Amedsporun farkl bir misyona sahip olduunu ve toplumsal sorunlara dair reaksiyon gelitirdiini ifade etti. Yeni seçilen yönetim listesinde baroya kaytl iki avukatn olduu bilgisini paylaan Eren, baro olarak bu süreçte Amedspor için her türlü hukuki destei salayacaklarn vurgulad.

DTSO: BRLK OLMALIYIZ

Diyarbakr Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Mehmet Kaya, oda olarak Amedspora sahip çkmaya devam edeceklerini vurgulad. Türkiyede müfetti incelemesi sonucunda 12 milyon TL ceza kesilen Amedspordan baka bir kulübün olmadn ifade eden Kaya, Vergi ödemeyen, SSK yatrmayan kulüpleri TFF, nasl affedebilirim diye çaba sarf ederken, bizim kulübümüze özel incelemeler yapp 12 milyon TL ceza kesiliyor. Bu nedenle biz birlik olmazsak bu kulüp ayakta duramaz diye belirtti.

Amedsporun önceki Bakan Vechettin Alsaç, kulübün hiçbir zaman misyonundan taviz vermediini belirterek, yeni yönetime baarlar diledi.

YEN BAKAN SEçLD

Tek liste ile seçimen giden kulübün yeni bakan i insan Selahattin Yldrm seçildi. Yldrm yapt konumada, Amedspor olarak duruumuzdan, çizgimizden taviz vermeyerek, mevcut ekonomik koullar içerisinde, Amedspor ruhunu kendimize iar edinerek, iyi bir sezon geçireceime inancmz tamdr dedi. Kentim tüm dinamiklerinin desteine ihtiyaç duyduklarn ifade eden Yldrm, Ayrca taraftarlarmzn desteini bugün her zamankinden daha fazla hissediyoruz. Birlikte olunca Amedspor ruhuyla baaramayacamz hiçbir ey yoktur diye konutu.

Ana Sayfaya Git