Amedspor'a Bilet Desteği

Pazar günü oynanacak ve ligde kalma yolunda kritik önem taşıyan Pendikspor karşılaşması öncesinde Amedspor'a bilet desteği artıyor.

Haberler 07.03.2020 - 10:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yönetimin 1 TL olarak belirledii biletleri satn alan i adamlar ve eski yöneticiler, bu biletleri taraftarlara ücretsiz olarak datyor. u ana kadar yaklak 15 bin bilet satld ifade edildi.

SUDAN UCUZ BLETLERE LG ARTIYOR

2.Lig Beyaz Grupta Pazar günü Diyarbakr Stadnda saat 14.00da balayacak Amedspor-Pendikspor karlamasna final havasnda hazrlanan Amedspora bilet destei giderek artyor. Eski yöneticiler ve i çevreleri, 1 TL olarak açklanan biletleri satn alarak taraftarlara ücretsiz datyor.

Bilet satlarnn Cumartesi günü ve maç günü daha da hzlanmas ve maça en az 25 bin taraftarn gelmesi bekleniyor. Yönetimin ehir içindeki avmlerde ve halka açk alanlarda tayin ettii noktalarda bilet satlar yaplyor.

AMEDSPOR çN çOK KRTK

8 Mart Pazar günü oynanacak maç 8 Mart Kadnlar Günü olmas nedeniyle kadn taraftarlar ise ücretsiz izleyecek.

28 puanla küme düme hattnn bir basamak üzerinde yer alan Amedspor, Play-Offa kalma mücadelesi veren rakibini yenerek ligde kalma yolunda rahat nefes almak istiyor. Kritik maçn hakemi ise Ispartadan eref Tatan olarak açkland.

Ana Sayfaya Git