Amedspor'a dayanışma!

Amedspor’un düzenlediği dayanışma gecesi etkinliğinde konuşan Amedspor Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Yıldırım, "Amedspor bir futbol takımında daha çok bir duruşun simgesidir ve bu duruştan asla vazgeçilmeyecek" dedi.

Haberler 14.01.2022 - 01:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Amed Sportif Faaliyetler Spor Kulübü (Amedspor) Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde bulunan bir otelde dayanma gecesi düzenledi. Geceye, kentteki sivil toplum örgütleri, insan haklar savunucular, Amedspor yönetimi eski bakanlar ve i insanlar katld.

Gecede konuan Amedspor Yönetim Kurulu Bakan Selahattin Yldrm, Yönetimler sezona balarken uzun ve meakkatli bir yol diye balar ama bizim yolumuz ayn zamanda dik bir rampayla balyor dedi.

AMEDSPOR BR DURUUN SMGESDR

Kulüplerinde sorunlarn ve problemlerin çokça yaanmasna karn 2nci ligin ilk yarsn bitirdiklerini ifade eden Yldrm, geldikleri ilk günden itibaren Birlikte baaracaz iaryla çaltklarn vurgulad. Kadn futbol, engelsiz basketbol ve alt yap branlaryla bölgede tek Türkiyede ise ender rol model kulüplerden biri olduklarn belirten Yldrm, Mücadelemizi sürdürdüümüz tüm branlarda bir yandan sportif baar için, urarken bir yandan da mali yükümlülüklerimizi yerine getirmeye çalyoruz. kinci yarda ayakta daha salam durabilmek için küskünlükleri unutup sivil toplumuyla, i dünyasyla, basnyla, taraftaryla omuz omuza verip camiamz bir arada tutmak ve daha güçlü bir Amedspor yaratmak için bu geceyi düzenledik. Amedspor bir futbol takmnda daha çok bir duruun simgesidir ve bu durutan asla vazgeçilmeyecektir eklinde konutu.

AMEDSPORA DESTEK çARISI

Devamnda söz alan Diyarbakr Ticaret ve Saniye Odas (DTSO) Bakan Mehmet Kaya ise, Amedsporun dier kulüplere göre daha zorlu koullarda mücadele verdiini, ligde durmay baararak ampiyonlua doru gittiini belirtti. Amedspora destek çarsnda bulunan Kaya, Bu kentin spor ruhunu ayakta tutan bu Kürt takmna sahip çkan küçükte olsa her zaman destek veren herkese teekkür ediyoruz. Destek alamayan bir kulübün ayakta olmasnn imkan yok. Amedsporun yükselmesi için elimizden geleni yapacaz dedi.

Ana Sayfaya Git