Amedspor’a destekler devam ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta lider olan ve şampiyonluk için yarışında son viraja giren Amedspor’a şehirde bulunan kurumlardan, derneklerden vb. destek gelmeye devam ediyor.

Haberler 26.03.2024 - 15:39 Son Güncelleme : 26.03.2024 - 15:39

Taraftarıyla şampiyonluğa kenetlenen Amedspora diğer taraftan kentteki sivil toplum kuruluşları ile meslek odalarından da maddi ve manevi destekler devam ediyor.

30 binden fazla taraftarı karşısında 24 Erzincansporu 4-1 yenerek TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 68 puan ile lider olan Amedspor, kalan son 6 hafta maçlarını da kazanıp lig şampiyonluğunu garantilemek istiyor.

Diyarbakır Tabipler Odası Başkanı Dr. Elif Turan da Amedspora destek için Eczacılar ve Tabipler Odası üyeleriyle birlikte Amed Storeyi ziyaret edip destek için alışverişte bulundular.

Turan yaptığı paylaşımda, Dün destek amaçlı tribündeydik, bugün de Amedspora Destek Amed Storeden Geçer kampanyasına destek sunmak amacı ile Amed Storedaydık. Amedspora şampiyonluk yolunda başarılar dilerim. dedi.

Amedspor da, Eczacılar ve Tabipler Odası Amed Store mağazamızdan alışveriş yaparak kulübümüze destek oldu. Bu anlamlı düşüncelerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. paylaşımında bulundu.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git